-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Siera ražošanas projekts
Реферат для университета101
Mārketinga plans Preču politika. Produktu ražošanai tiks izmantotas augstās kvalitātes izejvielas, lai nodrošinātu augstāku produkta kvalitāti. Produktiem būs samazināts tauku ...
Просмотреть -
Preiļu novada tēla - "Siera galvaspilsēta" - attīstības analīze
Реферат для университета23
... gastronomiju. 6. “Siera galvaspilsēta” ir ... iespējas. Spilgtākie “Siera galvaspilsēta” elementi Preiļu ... pats uzņēmums, siera ražotne, A ... “Preiļu siers”, siera skulptūras, slavenais “ ...
Просмотреть -
Gbejna siera ražošana
Реферат для университета8
KOPSAVLKUMS Gbejna siera ražošana ir ... vēl šodien. Šī siera ražošanā tiek izmantoti ... pievienots dažādos ēdienos. Sieram piemīt īpatnēja aitas ... garša katram šī siera veidam būs atšķirīga ...
Просмотреть -
Ekskursijas maršruts Elejas muiža- Siera ražotne - Blankenfelde - Tērvetes dabas parks
Реферат для университета15
... 35 brauciens uz siera ražotni 10. ... 35-11.45 siera ražotnes apskate ... Elejas muiža- Lusjēna siera ražotne „Franču ... tautsaimniecības objektu – siera ražotni. Tāpēc ekskursija ...
Просмотреть -
Zīmola analizēšana: A/S “Tukuma piens” un SIA “Siera ražotne”
Реферат для основной школы14
A/S “Tukuma piens” - uz doto brīdi ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā un ražo vairāk nekā 110 piena produktu, kā arī svaigi spiesto apelsīnu sulu "Valencia". ...
Просмотреть -
Titrimetriskā sāls satura noteikšana sierā
Реферат для университета8
1. TEORĒTISKAIS PAMATOJUMS 1.1. Argentometriskās tilpumanalīzes metodes Viena no kvantitatīvajām halogenīdjonu noteikšanas metodēm ir viena no sedimetriskās titrēšanas metodēm – ...
Просмотреть -
Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem
Реферат для университета41
... 2013. gadā svaigā siera kopējais saražotais daudzums ... tīklos pieaugošais svaigā siera ražotāju skaits un ... pieprasījums pēc šāda siera ir pietiekoši liels ...
Просмотреть -
Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"
Реферат для университета9
Šim puscietajam zilajam sieram ir raksturīga pikanta ... izvērtējuši gan zilā siera labo, gan ... 2. Vairāk zilajam sieram piemīt labās īpašības ... ļauj skābeklim nokļūt siera iekšpusē, ļaujot ...
Просмотреть -
Piena produktu marķējumu nozīme patērētāju informētības veicināšanā
Реферат для средней школы33
SECINĀJUMI 1. Piena produktus klasificē: • pēc tajos esošo uzturvielu satura; • pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem. 2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija ...
Просмотреть -
Uzņēmuma saimnieciskās darbības paplašināšanas projekts
Дипломная для университета64
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Veicot uzņēmuma izpēti autore nonāca pie šādiem secinājumiem: 1. ZS “Oškrasti” ir 24 gadus vecs lauksaimniecības uzņēmums, kas nodarbojas ar ...
Просмотреть -
Tematiskais pasākums dienai ar matemātikas jomas dominanti bērniem ar viņu vecākiem
Конспект для университета4
... ”. Materiāli - didaktiskais materiāls (siera ritulis, uz kura ... tik ķimenes no siera rituļa. Katrs spēlētājs ...
Просмотреть -
Tematiskais pasākums dienai ar matemātikas jomas dominanti bērniem ar viņu vecākiem
Конспект для университета3
... stāvēja viens liels siera ritulis un viens ... neliels siera gabaliņš. Pie lielā ... ķimenes no puses siera rituļa. Pēkšņi pele ... abiem siera gabaliem, un gar mazā siera gabaliņa ...
Просмотреть -
Antimikrobiālas vielas pienā, to salīdzinājums ar konservantiem
Реферат для университета14
Secinājumi Piena antibakteriālām vielām ir tikai un vienīgi bioloģiskā izcelsme, atšķirībā no konservantiem, kurus iegūst arī sintētiski. Līdz ar to var secināt, ka šīm vielām nav ...
Просмотреть -
Kafejnīcas biznesa plāns
Бизнес план для университета40
... , citronu, aveņu siera, oreo siera, klasiskā siera), tartes (citronu ... kruasāns, šķiņķa, siera kruasāni), pīrādziņi (siera, bekona), sāļā ...
Просмотреть -
Biotehnoloģijas cilvēka dzīvē
Презентация для средней школы11
Medicīna Gēnu inženierijas paņēmienus lieto medikamentu ražošanai. Ģenētiski tiek pārveidoti mikroorganismi, piemēram, baktērijas, kas ražo insulīnu. Ražošanas procesi notiek ...
Просмотреть -
AS "Preilu siers"
Презентация для средней школы21
... produkta stundā. Siera dienas Secinājumi A ... ir lielākais siera ražotājs un ... ir vienīgais populārās siera šķirnes "Čedars" ... sausos piena produktus –siera sūkalu, piena, ...
Просмотреть -
Genoma selekcijas datu izmantošana slaucamo govju izslaukuma un piena sastāva analīzē
Дипломная для университета33
Nepārtraukti notiek zinātnes attīstība dažādās jomās, tai skaitā arī piena lopkopībā. Ja pirms desmit gadiem genoma noteikšana bija tikai ārzemju prakse, tad šobrīd tā ir ...
Просмотреть -
Preiļu novada tūrisma attīstības programma
Реферат для университета17
3.5. Uzraudzība Lai īstenotu Preiļu novada tūrisma attīstības programmu un sekotu tās ieviešanai, Preiļu novada pašvaldība, atbilstoši normatīvo aktu prasībām, izstrādās ...
Просмотреть -
Referāts par etiķeti Francijā
Реферат для университета20
Runājot par galda ēšanas un dzeršanas etiķeti, tur viennozīmīgi franči ir priekšā latviešiem. Franči jau izseni pazīstami kā izsmalcināti ēdienu un vīnu baudītāji, kuru kultūras ...
Просмотреть -
Zilais siers "Dor blu"
Презентация для средней школы9
Paātrināta derīguma termiņa noteikšanas metode Produktu var atstāt istabas temperatūrā; Izņemt no iepakojuma; Pakļaut saules stariem Nepieciešams pārbaudīt nevēlamo ...
Просмотреть -
Viesnīca "Grand Palace Hotel"
Отчёт по практике для средней школы18
5. Secinājumi Kā jau atskaites sākumā minēju, papildus apgūtajai teorijai nostrādāju praksi viesnīcā “Grand Palace Hotel”, lai savas zināšanas nostiprinātu praktiski. Šajā laikā ...
Просмотреть -
SIA "Lāči" preču sortimenta izpēte
Реферат для университета36
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Secinājumi: 1. Produkts ir būtiskākais un galvenais organizācijas mārketinga mix elements. Produkts arī ir galvenais instruments, lai apmierinātu ...
Просмотреть -
Globalizācija. Francija
Презентация для средней школы12
... sieri. Veido lielus siera rituļus. Tos izgatavo ... , jo ziemas piens sieram piedod bālāku nokrāsu.
Просмотреть -
Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem
Презентация для университета13
GEA NT plākšņu tipa siltummaiņi ir piemēroti darbībai ar dažādu viskozitātes šķidrumiem, dažādos plākšņu materiālos ar nepieciešamo temperatūru un spiedienu. Piemērots pārtikas ...
Просмотреть -
Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums
Реферат для университета10
Mūsdienās, pieaugot cilvēku prasībām pieejamo pakalpojumu kvalitātei, liela nozīme ir arī sabiedriskās ēdināšanas līmenim, to pieejamībai un daudzveidībai, ņemot vērā to, ka katrs ...
Просмотреть