Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:804530
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Personāla atlases būtība    5
1.1.  Personāla atlases raksturojums    6
2.  SIA „ Premier Restaurant Latvia”    8
2.1.  SIA „ Premier Restaurant” jeb McDonald vēsture    8
2.1.  SIA „ Premier Restaurant Latvia” - Daugava darbības vispārējais apraksts    9
3.  Uzņēmuma SIA „ Premier Restaurant Latvia” – Daugava, personāla atlase un to pilnveides iespēju analīze    10
3.1.  Pētījumu metadoloģija    10
3.2.  Personāla atlases pilnveides nepieciešamības izpēte    11
  Secinājumi un priekšlikumi    23
  Izmantotā literatūra    25
  PIELIKUMS    26
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšlikumi
Secinājumi
1. Personā atlases būtība sakrīt ar izstrādātajām metodēm. Personāla atlase ir viens no viss galvenākajiem darba procesiem.
2. Personāla atlase metodes palīdzību var izveidot spēcīgu un kvalitatīvu darbinieku komandu, jebkurā darba vidē.
3. Brīvās vakances kritēriju uzdevums ir iepazīstināt jaunos darbiniekus ar uzņēmumā notiekošo un nepieciešamajām iemaņām.
4. Darbinieki ir viens no svarīgākajiem darba resursiem. Darbinie ir uzņēmuma seja, kas palīdzēs piesaistīt vēl vairāk vēlējošos strādāt un arī klientus.
5. Mūsdienās ir ļoti svarīgi gūt klientu un darbinieku atzinumus par uzņēmumu tas veicina pozitīva tēla veidošanos.
6. Komandas darbs ir ļoti būtiska mūsdienu uzņēmumos, jo tas ir veiksmīgs risinājums, kā uzlabot klientu attieksmi pret uzņēmumu.
7. Komunikācijā ar vadītājiem ļoti liela nozīme, jo ar tās palīdzību darbiniekam būs vieglāk adaptēties jaunajā darba vidē.
8. Jebkura atlases veids, kas tiek izmantots ir veicināts, lai papildinātu uzņēmuma darbinieku trūkumu. Tās mērķis ir sniegt darbu jauniem kandidātiem un nenoslogot jau esošos darbiniekus
9. Konkurence ir jāuztver pozitīvi, jo tas ir viens no faktoriem, kas liek strādāt jaunajiem un jau esošajiem darbiniekiem, kas veicina attīstīties un pilnveidoties.
10. Ja uzņēmums piedāvās darbiniekiem ik pēc kāda laika aizpildīt aptaujas anketu par darbu savā uzņēmumā, tas radīs labu priekšstatu par uzņēmumu.
11. Lai SIA „Premier Restaurant Latvia” – Daugava kļūtu vēl veiksmīgāks, nepieciešams uzlabot atlases metodes.

Priekšlikumi
1. Līdzšinējie personāla atlases metodes uzņēmumā SIA„Premier Restaurant Latvia” – Daugava, ir jāuzlabo un īpašu uzmanību veltot iekšējās atlases metodēm.
2. Sadarbojoties un runājot ar darbiniekiem, palielināsies darbinieku uzticība uzņēmumam, kas veicinās kvalificētu pakalpojumu sniegšanu un restorāna popularizēšanu.
3. Uzņēmumam nepieciešams uzlabot adaptācijas periodu darbiniekiem, lai būtu vieglāk strādāt un tas veicināt labu motivāciju
4. Lai nodrošinātu darbinieku motivāciju uzņēmumā nepieciešams pārskatīt bonusus, kurus sniedz uzņēmums.
5. Uzņēmumam SIA„Premier Restaurant Latvia” – Daugava nepieciešams regulāri veikt darbinieku pārbaudi, lai darbinieku būtu kompetenti palīdzēt un sniegt atbildes klientiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1330304
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация