Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:137123
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  KOPSAVILKUMS   
2.  UZŅĒMUMA APRAKSTS   
3.  APDROŠINĀŠANAS PRODUKTI   
4.  TIRGUS ANALĪZE   
5.  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA   
6.  VADĪBA UN DARBINIEKI   
7.  FINANSU PLĀNS   
Фрагмент работы

RISKS UN PROBLĒMAS
Vislielākais risks jebkurai apdrošināšanas sabiedrībai ir tās uzņemtās saistības (iespējamās atlīdzības). Mūsu sabiedrībai pēc 1997. gada 30. decembra datiem tās ir 590 102 292 LVL. Apdrošināšanas gadījumu iespējamība ir neizbēgama, jo tas ietilpst mūsu biznesā uzņemties risku un ar to ir jārēķinās. Pret iespējamām prasībām pret mums nodrošināmies ar pārapdrošināšanu un rezervēm kā arī mūsu darbinieku (riska parakstītāju) profesionalitāti parakstot risku un izskatot atlīdzību prasības.
Lai arī mūsu darbinieki strādā labi, viņi ir apdrošināti pret kaitējuma nodarīšanu kompānijai. Esam apdrošinājušies arī pret darbinieku saslimšanu, nelaimes gadījumiem, ugunsgrēkiem, biznesa pārtraukšanu u.c., un tādejādi pasargājušies pret veselu virkni risku.
Diemžēl ir arī daudzas iespējamās problēmas un riski, kuru sekas novērst nav mūsu spēkos, pret kuriem apdrošināties nevaram. Tie ir makrovides faktori. Latvijā ir vērojams slikts demogrāfiskais stāvoklis, kas ilgā laikā var kļūt nelabvēlīgi biznesam kopumā. Tiesisko un ekonomisko vidi uzskatam par mums samērā labvēlīgu, Latvijas apdrošināšanas likumdošana ir beidzot sakārtota, traucē vienīgi daudzās pārmaiņas uz mums attiecošos likumos. Latvijā ir vērojama ekonomiskā izaugsme un ļoti labs inflācijas rādītājs. Runājot par nodokļu sistēmu pagaidām tā ir ļoti labvēlīga, jo apdrošinātājiem no prēmijām nav jāmaksā gandrīz vai nekas, taču tālākā nākotnē stāvoklis var mainīties, ņemot vērā, ka Latvija tiecās uz Eiropas savienības standartiem, kur dažās valstīs ir jāmaksā pat 15 – 20% apdrošināšanas nodoklis. Ar nopietnām problēmām varam saskarties, notiekot negatīvām izmaiņām valsts politiskajā vidē, taču domājams, ka nākošā saeima un valdība valstij un uzņēmējdarbībai kopumā nekaitēs.
Uz nākotni raugāmies optimistiski, un domājam, ka gūsim panākumus savā tālākajā darbībā.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1248578
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация