Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:185768
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Saskaņā ar doto biznesa plānu tiek plānots atvērt skaistuma salonu, kurš sniegs tādu pakalpojumu virkni, kā: frizētava, manikīrs, pedikīrs, masāža, kosmetologs, solārijs. Uzņēmuma darbības veida izvēle ir saistīta ar to, ka pilsētā, it īpaši izvēlētā mikrorajonā nav pietiekamā daudzumā tādu salonu, kas vienlaicīgi varētu sniegt šādus pakalpojumus, tādejādi, var secināt, ka konkurence šajā nozarē nebūs pārāk sajūtama. Liela nozīme ir vietai, kurā tiks izvietots šāds salons. Izvēlētai vietai jābūt ar labu transporta satiksmi, kas spētu savienot to ar pilsētas centru, ar blakus esošām iestādēm, kuras apmeklētu daudz cilvēku, kā arī nepieciešams ņemt vērā dzīvojošo un apkārtnē strādājošo cilvēku sociālo statusu.
Uzņēmums ieplānots, kā SIA"Marionella", kas uzsāks savu darbību 2007.gada 2.janvārī. Salons atradīsies Ķengaragā, Maskavas ielā 324, kurs SIA "Marionella" iegādāsies telpas 30 kv m platībā., otrajā stāva, ēkā kur atrodas šūšanas darbnīca, kafejnīca un gŗāmatu veikals. Telpās nepieciešams veikt kosmētisko remontu.
Darbā plānots pieņemt 6 frizierus, 2 manikīra meistarus, 2 kosmetologus, 1 masieri, 2 administratorus, 1 grāmatvedi un 1 apkopēju. Visus ienākumus saņems meistars personīgi. Tiek piedāvāts noteiktais darba grafiks: divas darba dienas, divas brīvdienas. Darbiniekiem tiek piedāvātas labiekārtotas darba vietas, bez materiāliem. Darba pretendentiem jābūt zināmai pieredzei šajā darbības jomā, kā arī vēlams lai tiem būtu sava klientūra. Ar darbiniekiem tiks noslēgts nomas maksas līgums. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация