Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:300321
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ēdināsanas uzņēmuma raksturojums   
2.  Apmekletāju skaita aprēķins   
3.  Porciju skaita aprēkins   
4.  Ēdienkartes sastādišana   
5.  Dienā nepieciešamo produktu aprēķins   
6.  Ražošanas organizācijas formas raksturojums   
7.  Izejvielu uzglabāšana   
7.1.  Uzglabājamo produktu daudzums un uzglabāšanas režīmi   
7.2.  Noliktavu struktūra, raksturojums, laukuma aprēkins   
7.3.  Ledusskapja tilpuma aprēķins   
8.  Izejvielu pirmsapstrāde   
8.1.  Pirmsapstrādes cehu ražošanas programmas   
8.2.  Nemehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
8.3.  Mehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
8.4.  Cehu laukuma aprēķins   
9.  Ēdienu gatavošana   
9.1.  Galīgās apstrādes cehu ražošanas prgrammas   
9.2.  Galveno ēdienu grupu ražošanas procesu shēmas. Tehnoloģiskā aprīkojuma izvēle   
9.3.  Siltumiekārtu aprēķins un izvēle   
9.4.  Aukstumiekārtu aprēķins un izvēle   
9.5.  Mehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
9.6.  Galīgās apstādes cehu laukumu aprēķins   
10.  Ēdienu izsniegšana   
10.1.  Sadales iekārtu aprēķins un izvēle   
10.2.  Sadales laukuma aprēķins   
11.  Trauku mazgāšana   
11.1.  Galda trauku aprēķins   
11.2.  Zāles trauku mazgātuves iekartu aprēķins   
11.3.  Zāles trauku mazgātuves laukuma aprēķins   
11.4.  Virtuves trauku mazgatuves aprēkins   
12.  Administratīvo telpu laukuma aprēķins   
13.  Apmeklētāju telpu laukuma aprēķins   
14.  Tehnoloģiskā procesa skice ar iekartu izvietojumu. Iekartu specifikacija   
15.  Ražošanas darba organizācijas raksturojujms   
15.1.  Ražošanas telpu raksturojums, darba vietu raksturojums   
15.2.  Tehnoloģisko liniju raksturojums (izejvielu, produktu, atkritumu plūsma)   
16.  Apkalpošanas organizācijas raksturojums   
16.1.  Apmeklētāju telpu raksturojums   
16.2.  Ēdienu izsniegšanas plūsmas, apkalpojošā personāla un apmeklētāju plūsmas shēma   
16.3.  Trauku, galda piederumu, galda veļas uzskaite, glabāšana, izsniegšana   
16.4.  Tirdzniecības zāles sagatavošana darbam, uzkopšana, mēbeļu sakārtošana, galdautu uzklāšanas tehnika, galdu servēšanas veidi   
16.5.  Apmeklētāju apkalpošanas organizācijas raksturojums   
  Secinājumi   
Фрагмент работы

Ēdināšanas uzņēmuma izveidei pamatojums bija paplašināt un dažādot pilsētas iedzīvotāju, patērētaju izvēli ar uzņemuma savdabīgo interjēru, ēdienu un dzērienu piedāvājumu.
Krodziņa apmeklētaju sastāvs ir dažāds, bet pārsvarā tie ir cilvēki, kuriem patīklauku krodzina interjera telpas ar dzīvo klaviermūziku vakaros un kamīna ugunim.
Krogs „Ceplis” ir restorāna tipa ēdināsanas uzņēmums ar savdabīgu interjeru, kas pamata ir izveidots no koka apdares materialiem un koka mēbelēm.
Krogs atrodas netālu no pilsētas centra, dzīvojmā masīva teritirijā, kas piesaista apmeklētājus gan no vienmuļās un vienveidīgās mājas sēdēšanas, gan apmeklētajus no putekļainās, trokšņainās un kustīgās pilsētas.
Vietu skaits uzņēmuma ir 20 sēdvietas smēķētāju zālē, kas ir nodrošināta ar papildus ventilācijas sistēmu, un 30 sēdvietas nesmēķētāju zālē, kura ir apgaismota ar dienas dabīgo apgaismojumu.
Uzņēmuma darbības laiks ir no plkst. 11.00 rītā līdz 24.00 vakarā. Brīvdienu vakaros (piektdienās un svētdienās) tas ir ilgāks, jo ir paredzēta izklaidējošā programma – dzīvā klaviermūzika.
Ēdināšanas uzņēmuma virtuve strādā no 9.00 rītā līdz 23.00 vakarā. Pavāri sāk darbu pirms kroga atvēršanas, lai sagatavotu tekošai dienai nepieciešamos pusfabrikātus un izejvielas.
Ēdināšanas uzņēmums savā ēdienkartē piedāva plašu auksto (gaļas un zivju) uzkodu un karsto (liellopu, jēra, cūkas, vistas un zivju) ēdienu sortimentu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация