Бизнес план
Предпринимательство и право
Экономика
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde-
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
Kopsavilkums | 4 | |
1. | Vispārējs uzņēmuma koncepcijas apraksts | 5 |
1.1. | Uzņēmuma apraksts | 5 |
1.2. | Uzņēmuma atrašanās vietas analīze | 5 |
1.3. | Uzņēmuma misijas un galveno mērķu izstrāde | 6 |
2. | Pakalpojumu raksturojums , ražošanas procesa apraksts | 7 |
2.1. | Piedāvājuma apraksts | 7 |
2.2. | Uzņēmuma projektēšana | 8 |
2.3. | Uzņēmuma telpu platības aprēķins | 8 |
2.4. | Uzņēmuma apmeklētāju skaita aprēķins | 9 |
2.5. | Uzņēmuma interjera un iekārtu izveidošana | 9 |
2.6. | Kvalitātes kontroles pasākumu noteikšana | 10 |
3. | Uzņēmuma menedžmenta apraksts | 11 |
3.1. | Uzņēmuma organizatoriskā struktūra | 11 |
3.2. | Uzņēmuma darbiniekiem izvirzāmo prasmju un iemaņu noteikšana, atlases principu izstrāde | 11 |
3.3. | Darbinieku veicamo pienākumu apraksts | 14 |
3.4. | Viesmīļu skaita aprēķins | 15 |
4. | Tirgus analīze un mārketinga darbību apraksts | 16 |
4.1. | Patērētāju analīzes veikšana | 16 |
4.2. | Konkurentu analīze | 19 |
4.3. | Cenas noteikšanas metožu un politikas izstrāde | 20 |
4.4. | Pārdošanas veicināšanas un virzīšanas pasākuma izstrāde | 20 |
4.5. | Reklāmas gada plāna izstrāde | 20 |
4.6. | Uzņēmuma logo izstrāde | 21 |
4.7. | Plānotā uzņēmuma SVID analīze | 22 |
5. | Riska faktora analīze | 23 |
5.1. | Riska faktoru un problēmu raksturojums | 23 |
5.2. | Riska mazināšanas iespēju noteikšana | 23 |
6. | Finanšu plāns un darbības rezultātu analīze | 25 |
6.1. | Uzņēmuma izmaksu aprēķins(pirms darbības uzsākšanas) | 25 |
6.2. | Uzņēmuma realizācijas ieņēmumu aprēķins | 25 |
6.3. | Uzņēmumā izmantojamie resursi | 25 |
6.4. | Pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķins finanšu vajadzībām | 26 |
6.4. | Darbinieku darba algas aprēķins | 28 |
6.5. | Naudas plūsma 2014. gadā | 29 |
6.6. | Uzņēmuma plānotais peļņas vai zaudējuma aprēķins | 31 |
6.7. | Uzņēmuma plānotās bilances izveidošana (sākumā un gada beigās) | 33 |
Secinājumi un priekšlikumi | 34 | |
Izmantotās literatūras saraksts | 35 | |
PIELIKUMS | 36 |
Kopsavilkums
2014.gada 7.janvārī ir dibināta sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA “Heavenly” ,lai sniegtu ēdināšanas pakalpojumus Latvijas iedzīvotājiem un ārvalstu tūristiem.
Restorānā “Heavenly” klientiem tiks piedāvātas unikālas vakariņas pilnīgā tumsā. Vieta būs piemērota cilvēkiem, kas vēlas atpūsties no ikdienas, kā arī cilvēkiem kuri nebaidās pamēģināt ko jaunu.
Reklāmas līdzekļi restorāna popularizēšanai tiks izvietoti pilsētas avīzē, internetā, radio un reklāmas stendos ielās.
Uzņēmuma dibinātājs ir Ieva Svence, kas arī ieguldīs tā tapšanā finansiālos līdzekļus, kuri tiks iegūti no radinieku atbalsta.
Lai izturētu konkurenci, SIA “Heavenly” mēģinās sevi parādīt ar augstu kvalitāti, profesionāli augstu līmeņa apkalpošanu un patīkamu atmosfēru. Restorānā tiks rīkotas degustācijas dienas, vakari ar dzīvo mūziku, vakariņas tumsā un banketi.
Galvenais mērķis ir palielināt klientu skaitu, kā arī restorānu skaitu, tādā veidā gūstot peļņu un atpazīstamību, kā arī labu slavu.
1. Vispārējs uzņēmuma koncepcijas apraksts
1.1. Uzņēmuma apraksts
Uzņēmējsabiedrības pilns nosaukums ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību - SIA “Heavenly” reģistrācijas Nr. ir 90000050738, reģistrēšanas datums 2014.gada 7 janvāris. Uzņēmumam “Heavenly” ir viens īpašnieks, fiziska persona Ieva Svence Uzņēmuma pamatdarbība ir ēdienu un dzērienu pārdošana patēriņam uz vietas. Palīgdarbība ir banketu un furšetu pagatavošana. Paredzētais sēdvietu skaits ir 80 vietas. Restorāna darba laiks :
14.00 – 24.00 no pirmdienas līdz svētdienai.
21.00 – 24.00 piektdienās, sestdienās, svētdienās notiek vakariņas tumsā.
…
Darba mērķis ir izstrādāt ēdināšanas uzņēmuma attīstības plānu Liepājā. Ideja ir izveidot restorānu Liepājas centrā. Restorāns sauksies “Heavenly”, kas nozīmē debešķīgs. Nosaukums debešķīgs ir tāpēc ka ēdiens kuru varēs baudīt šajā restorānā būs debešķīgs! Pašreiz restorānam paredzētās telpas nav gatavas. Telpās ir jāveic remonts, tās ir jārestaurē. Kā remonta beigu termiņš ir plānots 2014. gada oktobris. Uzņēmums būs orģināls ar to, ka Liepājā līdz šim nav bijis šāda tipa restorāns, kur apmeklētājiem būs iespēja baudīt vakariņas pilnīgā tumsā. Šī ideja nāca prāta, jo esmu vienmēr vēlējos nobaudīt vakariņas tumsā, lai izjustu visas garšas nianses. Tagad šī vienreizējā un unikālā iespēja būs arī “Heavenly” klientiem. Šāda tipa restorāns jau atrodas Latvijā, taču papētot vairāk izradījās, ka Liepājā šāda tipa restorāni gan neesot. Uzskatu, ka restorānam Liepājā būs pozitīva nākotne, jo par līdzīga tipa restorāniem Latvijā ir labas atsauksmes, un līdz šim tie ir darbojas ekonomiski veiksmīgi.
- Individuālā uzņēmuma "Biroju serviss" attīstības biznesa plāns
- Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde
- Uzņēmuma "Virtuves mēbeles" biznesa plāns
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Individuālā uzņēmuma "Biroju serviss" attīstības biznesa plāns
Бизнес план для университета21
-
Uzņēmuma "Virtuves mēbeles" biznesa plāns
Бизнес план для университета22
-
Reklāmas uzņēmuma biznesa plāns
Бизнес план для университета42
-
Biznesa plāns uzņēmuma finanšu līdzekļu plānošanai
Бизнес план для университета32
-
Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskais projekts
Бизнес план для университета40
Оцененный!