-
Kafejnīcas tehnoloģiskais projekts
Оцененный!
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums | 4 |
1.1. | Apmeklētāju skaits dienā | 4 |
1.2. | Apmeklētāju plūsmas svārstības | 5 |
1.3. | Sortimenta minimuma sastādīšana | 5 |
1.4. | Apmeklētāju sastāva raksturojums. Apmeklētāju plūsmas raksturojums. Pieprasījuma svārstības | 8 |
1.5. | Apkalpošanas organizācijas īss raksturojums | 9 |
2. | Ēdienkartes sastādīšana | 10 |
3. | Izejvielu uzglabāšana | 11 |
3.1. | Pārtikas produktu prečzeniskais raksturojums | 11 |
3.2. | Noliktavu struktūra, raksturojums, aprēķins | 17 |
4. | Ražošanas cehu aprēķins | 24 |
4.1. | Sakņu ceha ražošanas programma | 24 |
4.2. | Gaļas p/f ražošanas ceha aprēķini | 28 |
5. | Ēdienu gatavošana | 33 |
5.1. | Galīgās apstrādescehu ražošanas programma | 33 |
5.1.2. | Aukstais cehs | 33 |
5.1.3. | Karstais cehs | 40 |
5.1.4. | Bārs | 50 |
6. | Sadale | 56 |
7. | Trauku mazgāšana | 56 |
7.1. | Zāles trauku mazgātuves aprēķins | 56 |
7.2. | Virtuves trauku mazgātuves aprēķins | 59 |
8. | Sanitāro telpu aprēķins | 60 |
8.1. | Tualetes | 60 |
8.2. | Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins | 60 |
9. | Personāla telpas aprēķins | 61 |
9.1. | Pavāru un pavāra palīgu telpas aprēķins | 61 |
9.2. | Viesmīļu un bārmeņu telpas aprēķins | 61 |
9.3. | Apkopēju un trauku mazgātāju telpas aprēķins | 62 |
10. | Administratīvo telpu aprēķins | 63 |
10.1. | Direktora telpas aprēķins | 63 |
10.2. | Direktora vietnieka telpas aprēķins | 63 |
10.3. | Grāmatvedes un mārketinga speciālista telpas aprēķins | 64 |
10.4. | Šefpavāra telpas aprēķins | 64 |
10.5. | Tehnoloģiskā darbinieka telpas aprēķins | 64 |
11. | Apmeklētāju telpas aprēķins | 66 |
11.1. | Garderobs | 66 |
11.2. | Tirdzniecības zāles aprēķins | 66 |
12. | Uzņēmuma aizņemtais laukums | 67 |
13. | Tehnoloģiskā projekta skice | 68 |
14. | Ražošanas darba organizācijas raksturojums | 71 |
Secinājumi | 73 | |
Izmantotā literatūra | 74 |
Sava kursa darba izstrādāšanai par pamatu es ņemu pagājušā gada kursa darbu “Ēdienu gatavošanas tehnoloģijas” priekšmetā. Tajā es izvēlējos sastādīt ēdienkarti tādam ēdināšanas uzņēmumam, kas atrodas sporta centrā un tās nosaukums ir „Čempions” . Sporta centrs atrodas nelielā pilsētā, kur tas ir monopols. Kafejnīcas “Čempions” izveidošana ir nepieciešama cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību. Tādi specializēti sporta centri ir Rīgā un, lai cilvēkiem nebūtu jābrauc tik tālu, pilsētas dome nolēma izveidot to arī šeit - Olainē Pirmkārt tā ar anketēšanas palīdzību izpēta vai šī sporta centra un kafejnīcas būvēšana ir nepieciešama, vai pilsētā ir daudz cilvēku kas to apmeklēs. Apmeklētāju grupas tādā kafejnīcā ir dažādas, jo ļoti dažādiem cilvēkiem patīk nodarboties ar sportu. Tas ir diezgan liels sporta centrs ar jaunām sporta trenažieriem, inventāru, iekārtam. Tur ir iespējams nodarboties ar ļoti dažādiem sporta veidiem. To centru var apmeklēt kā profesionālie sportisti, tā arī vienkāršie cilvēki, kam patīk sports vai tiem, kas grib būt labā formā. Un, protams, ka visiem sportistiem un parējiem cilvēkiem kaut kur ir jāēd, jāatgūt savus spēkus, jo sports (kā mēs visi to zinam) atņem daudz enerģijas.…
Darbā ir izklāstīts ceļš no idejas līdz kafejnīcas atvēršanai. Ir sastādīta ēdienkarte, izvēlētas nepieciešamās iekārtas, izejvielu uzglabāšanas nosacījumi, aprēķinātas nepieciešamās telpas un to lielumi, kā arī daudz kas cits. Ir izdarīts viss, kas nepieciešams, lai atvērtu kafejnīcu.
Darbam pielikumu nav.
- Kafejnīca SIA "Pie omītes"
- Kafejnīcas “Dole” tehnoloģiskais projekts
- Kafejnīcas tehnoloģiskais projekts
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Kafejnīca SIA "Pie omītes"
Бизнес план для средней школы23
-
Kafejnīcas “Dole” tehnoloģiskais projekts
Бизнес план для университета37
-
Zemnieku saimniecībā „Avenīte„ ražošanas attīstība
Реферат для университета25
Оцененный! -
SIA “Gardums”
Бизнес план для средней школы4
-
Zivju ražošana un kvalitātes kontrole
Реферат для университета15
Оцененный!