Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:441666
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Vispārēja informācija par uzņēmumu    4
3.  Vadība un personāls    6
4.  Nozares raksturojums    7
5.  Darbības raksturojums    9
6.  Mārketinga plāns    10
7.  Finansu plāns    11
Фрагмент работы

Biznesa plāna mērķis ir uz esošas zemnieku saimniecības bāzes izveidot jaunu uzņēmumu, kuram tiks mainīta uzņēmējdarbības forma – no piemājas saimniecības uz zemnieku saimniecību un tiks pārstrukturizēta ražošana, jo šobrīd saimniecība nodarbojas ar graudaugu audzēšanu, bet saimniecības nelielo platību dēļ tas nav īpaši izdevīgi tāpēc tiks izveidots uzņēmums, kas nodarbosies ar gaļas liellopu audzēšanu, kas šobrīd Latvijā ir perspektīva nozare un nesīs saimniecībai lielāku peļņu nekā graudaugu audzēšana.
Uzņēmuma juridiskā forma ir plānota zemnieku saimniecība , to dibinās Laura Ludevika, kura saņem mantojumā esošo saimniecību
Uzņēmumam būs tikai viens darbības virziens – gaļas liellopu audzēšana. Uzņēmumam būs iespēja atrast savu vietu tirgū, jo šobrīd liellopu gaļas tirgus Latvijā nav pilnībā aizpildīts un liellopu audzēšana tiek arī no valsts atbalstīta.
Projekta ideja radās jo ir nepieciešams pārstrukturizēt saimniecības ražošanu, lai būtu iespējams gūt lielāku peļņu. Pētot tirgus situāciju Latvijā tika secināts, ka uz esošās saimniecības bāzes būs izdevīgi izveidot gaļas liellopu audzēšanu, jo ir pieejams brīvs tirgus, kā arī šis bizness nes reālu peļņu.
Projektu realizēšu es Laura Ludevika kopā ar savu brāli Jurģi Ludeviku, jo mums līdzīgas daļās pienākas vecākiem piederošā zemnieku saimniecība, uz kuras bāzes tiks veidots jaunais uzņēmums.
Lai sāktu gaļas liellopu audzēšanu ir vajadzīgi samērā lieli kapitālieguldījumi, šajā projektā ir plānots, ka uzņēmuma izveidošanas izmaksas būs 50 000 Ls, šo izmaksu galveno daļu sastādīs ganāmpulka iegādes izmaksas, kas sastāda 26000 Ls, jo tiks iegādātas 20 grūsnas teles un bullis, pārējo summu sastāda pamatkapitāls, barības līdzekļu izmaksas pirmajam gadam, kā arī aploku un nojumju izveide.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация