Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:709509
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SIA “Būcenis” ir unikāls ar to, ka tas ir atvērts 24.stundas diennaktī, tas nozīmē, ka apmeklētājiem nav jāuztraucas par laika ierobežojumiem. Iedzīvotājiem tiek nodrošināta iespēja apmeklēt SIA “Būcenis” jebkurā sev vēlamajā laikā. Cilvēkiem vairs nebūs jāuztraucas par nokļūšanu uz pilsētas centru, lai varētu patīkami pavadīt laiku. Tiks ietaupīti izdevumi par transporta pakalpojumiem, kā arī būs iespēja izvairīties no nevēlamām un garām nakts pastaigām.
Šobrīd Valmieras iedzīvotājiem ir iespēja sarīkot svinības, klausīties kvalitatīvu mūziku un savādāk izklaidēties tikai pilsētas centrā. Tas ierobežo cilvēku vēlmes un iespējas, rezultātā bieži tiek atcelti nodomi iziet ārpus dzīves vietas.
SIA “Būcenis” atrašanās vieta tiek plānota Valmierā, Ausekļa ielā. Netālu no atpūtas vietas ir apdzīvota vieta Kocēni. Lai Kocēnu iedzīvotāji varētu labi izklaidēties, tiem ir jādodas uz Valmieras centru. SIA “Būcenis” ir ceļa Kocēni – Valmieras centrs vidusdaļā, turklāt tā atrāšanās vieta ir pie daudzstāvu namiem un studentu viesnīcām.
Īpašs uzsvars tiks likts uz atpūtas vietas izveidošanu. Tā sastāvēs no vairākām daļām – bistro (atsevišķā telpā), alus bārs, vasaras periodā alus dārzs, biljarda zāle, kā arī atsevišķa deju zāle ar modernu gaismas un skaņas tehniku un skatuvi, kura domāta dažādiem izklaides pasākumiem un grupu koncertiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1214714
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация