Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:423326
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.07.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

1. Uzņēmuma un tā nozares apraksts

Uzņēmuma SIA „Šarms” tika dibināts 2004. gadā Rīgā. Tā galvenie darbības virzieni ir frizētavu pakalpojumi un kosmētiskā salona pakalpojumi, nagu kopšanas pakalpojumi, solārijs un pašiedeguma krēma uzklāšana. Uzņēmumam ir 3 filiāles Āgenskalnā, Imantā un Purvciemā. SIA „Šarms” sniedz iespēju saviem klientiem rūpēties par savu izskatu. Frizētavas meistari var ikvienam klientam piedāvāt jebkuru matu griezumu, frizūras, ilgviļņu likšanu, matu krāsošanu un pieaudzēšanu. Manikīra speciālisti un kosmetologi piedāvā manikīru, nagu pieaudzēšanu un dizainu, un skaistumkopšanas pakalpojumus. Tā kā mūsdienās balta ādas krāsa nav moderna, SIA „Šarms” piedāvā gan stāvsolārija pakalpojumus, gan arī ādā saudzīgāko pašiedeguma krēma vienmērīgu uzklāšanu. Apmeklējot SIA „Šarms” salonu, ikviens gribēs atgriezties vēl un vēl. Klients salonā vienmēr mīļi tiek gaidīts un uzņemts. Administratore iepazīstina klientu ar pieejamiem pakalpojumiem, kā arī par katru pakalpojumu sniedz detalizētu informāciju, lai klients varētu izvēlēties sev visnepieciešamāko un tīkamāko. SIA „Šarms” ir tā vieta, kur iespējams baudīt kvalitatīvus pakalpojumus par samērīgām cenām. Klients gaidot savu rindu tiek pacienāts ar tēju, kafiju vai ūdeni, cepumiem un augļiem. Gaidot klients var iepazīties ar jaunākiem žurnālu saturiem un citiem informatīviem laikrakstiem. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar uzņēmumu Keune, kura matu kopšanas līdzekļus izmantojam un reklamējam savos salonos. Uzņēmumā tiek izmantoti GOSH kosmētikas līdzekļi. Savukārt frizieri strādā ar firmas Keune matu kopšanas līdzekļiem, kurus, protams, klienti var arī iegādāties salonā uz vietas. Sejas kopšanas līdzekļus iepērkam no BIODROGA.
Frizētavu un skaistumkopšanas nozare Latvijā ir ļoti attīstīta, jo šis pakalpojums ir nepieciešamas ikvienam cilvēkam, kurš domā par savu izskatu. Kā zināms, Latvijas ekonomika piedzīvo ļoti strauju izaugsmi, iedzīvotāju ienākumi un labklājība pamazām pieaug. Cilvēki var atļauties interesēties par savu veselību, ārējo izskatu un savu labsajūtu. Viņi ir gatavi ieguldīt līdzekļus sevis sakopšanai, lai varētu labi izskatīties un labi justies. Pieaugot labklājībai, aug arī iedzīvotāju izpratne par sniegtajiem pakalpojumiem, to kvalitāti, līdz ar to arī aug pircēju izvēlīgums. Skaistumkopšanas pakalpojumus lielākoties izmanto sievietes, bet jāsaka, ka pamazām arī vīrieši lielākā skaitā ir sākuši izmantot šos pakalpojumus, jo skaisti vēlas būt abu dzimumu un visu vecumu cilvēki.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1127158
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация