Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:920202
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    2
1.nodaļa.  Uzņēmuma apraksts    3
2.nodaļa.  Pakalpojuma apraksts    5
3.nodaļa.  Tirgus analīze    6
4.nodaļa.  Konkurence    9
5.nodaļa.  Mārketinga stratēģija    11
6.nodaļa.  Uzņēmuma funkcionēšana    13
7.nodaļa.  Uzņēmuma vadība un personāls    15
8.nodaļa.  Risks un problēmas    16
Фрагмент работы

2001.gada 12.decembrī kā jauns uzņēmums dibināta Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Smaids”, lai sniegtu zobārstniecības pakalpojumus Aizkraukles rajona Skrīveru un tuvāko pagastu iedzīvotājiem, vēlāk paplašinot savu klientu loku.
Uzņēmuma dibinātāji –Andis Rikmanis un Jānis Galviņš– ir ieguldījuši uzņēmumā savus materiālos līdzekļus, kuru kopēja vērtība, pārrēķinot naudas izteiksmē, ir 10000,- LVL.
SIA “Smaids” darbības veids ir kvalitatīvu zobārstniecības pakalpojumu sniegšana, izmantojot modernākās iekārtas un materiālus, kā arī profesionālus darbiniekus.
Par uzņēmuma konkurentiem ir jāuzskata 1 firmu Skrīveros un 1 Aizkrauklē, kuras jau nodarbojas ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu. Taču par savu priekšrocību SIA “Smaids” uzskata tās atrašanās vietu un zemāku pakalpojuma cenu. Uzņēmuma darbība ir vairāk vērsta uz pakalpojumu sniegšanu pagasta iedzīvotājiem, ar ko arī uzņēmums atšķiras no konkurentiem.
Sabiedrība ir dibināta kā jauns uzņēmums un ar uzņēmējdarbību līdz šim nav nodarbojusies. Uzņēmuma vadošie darbinieki ir apguvuši pamatus uzņēmējdarbībā un uzņēmumu vadībā, to profesionālās iemaņas ir vērtējamas kā atbilstošas ieņemamajam amatam.
Darbinieku izglītības līmenis nepārtraukti celsies, kas ļaus nodrošināt arvien ekonomiskāku Sabiedrības darbību un ļaus tai iekļauties konkurentu vidū. Speciālista kvalitāte tiks paaugstināta, izmantojot kvalitātes celšanas kursus.

Lai uzņēmums varētu uzsākt aktīvu darbību, ir nepieciešams kredīts 8000,- Ls. Tos paredzēts saņemt no SIA “Fandizains”. Šos līdzekļus uzņēmums izmantos, iegādājoties stomatoloģisko iekārtu.
Ar maksimālu atdevi darbam, racionāli izmantojot kredītlīdzekļus, uzņēmums, palielinoties darbinieku izglītības līmenim un profesionalitātei, iekaros noteiktas iedzīvotāju daļas simpātijas un nodrošinās savas tirgus nišas stabilitāti un vispārējo attīstību.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −10,48 €
Комплект работ Nr. 1160439
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация