Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:736550
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.12.1999.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SIA “” no dibināšanas brīža līdz šai dienai ir nodarbojusies tikai ar starptautiskiem autopārvadājumiem. Uzņēmuma īpašumā ir nekustamais īpašums Rīgā, …………. ielā 17, kura īpašumtieesības ar 1996.gada 25.oktobra lēmumu ir reģistrētas zemesgrāmatā uz uzņēmuma vārda, kur arī atrodas uzņēmuma birojs un automašīnu bāzes vieta. Zeme, uz kuras atrodas šis īpašums, ir Latvijas valsts īpašumā, bet ar to ir noslēgts zemes nomas līgums uz 50 gadiem, kas arī ir reģistrēts zemesgrāmatā. Patlaban uzņēmums ir uzsācis sarunas ar Privatizācijas aģentūru par šīs zemes izpirkšanu (Privatizācijas aģentūras vēstule pielikumā). Taču šis nekustamais īpašums ir par lielu, lai to izmantotu tikai un vienīgi mērķim, kuram tas ir izmantots līdz šim. Šis īpašums padomju laikā tika izmantots ražošanas mērķiem un atbilstoši tā laika iekārtai arī tika ekspluatēts un nevienam nav noslēpums kā šāda tipa ēkas varētu izskatīties šodien.
No otras puses tagad, Latvijā arvien straujāk attīstoties uzņēmējdarbībai, katram uzņēmumam, lielākam vai mazākam, ir nepieciešamas telpas darbam. Un, par cik šim faktoram ir tendence pieaugt, potenciāli iznomājamo telpu daudzums samazinās.
Šo iemeslu dēļ, būdama ievērojama nekustama īpašuma – četrstāvu ražošanas ēkas un vēl divu nelielu ēku īpašniece, SIA
“” ir izpētījusi telpu nomas piedāvājumu tirgu un nākusi pie secinājuma, ka šobrīd ir liels pieprasījums pēc telpu nomas Rīgas centrā un ap to.
Bet, lai varētu rentabli izmantot (iznomāt telpas biroju iekartošanai un ne tikai) uzņēmuma rīcībā esošās telpas, tām, bez šaubām, ir jābūt attiecīgā vizuālā un tehniskā (tehniskais stāvoklis šim īpašumam ir ļoti labs, salīdzinot ar citiem tik pat veciem nekustamajiem īpašumiem) stāvoklī, kas prasa diezgan lielu kapitālieguldījumu. Bez tam uzņēmums plāno privatizēt zemi, uz kuras atrodas uzņēmuma īpašumā esošās ēkas, kas ievērojami palielinātu šī nekustamā īpašuma kopējo vērtību. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация