Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:924457
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.09.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kopsavilkums
SIA "Tatoo Madona" pieder Edgaram Bērziņam un Jānim Kviesim. Tas atrodas Madonā, Poruka ielā 1, otrajā stāvā. Uzņēmuma pamatbudžets ir 3000 lati. Darbā ir pieņemti divi cilvēki, tetovētājs Kristaps Gulbis un firmas direktors Kārlis Priede. Mūsu uzņēmums nomā telpas, kuras paši iekārtojām. Tetovēšanas mašinīti un pārējo inventāru iegādājāmies par pamatbudžeta līdzekļiem.
SIA "Tatoo Madona" piedāvās tetovēšanas un pīrsinga pakalpojumus, kuri domāti visa vecuma cilvēkiem. Mūsu sniegtie pakalpojumi dos patērētājiem individualitātes sajūtu un palīdzēs viņiem kļūt skaistākiem. Mūsu sniegtie pakalpojumi būs kvalitatīvākie Madonā, jo mēs esam vienīgais uzņēmums Madonā, kurš nodarbojas tikai ar tetovēšanas pakalpojumu sniegšanu.
Šajā nozarē Madonā ir ļoti maza konkurence, jo ir tikai viens uzņēmums, kurš piedāvā tetovēšanas pakalpojumus, un tas ir skaistumkopšanas salons "Saulespuķe", kurš specializējies vairākās skaistumkopšanas jomās, kas samazina viņa konkurētspēju tieši tetovēšanas jomā. Mūsu sniegtos pakalpojumus izmantos dažāda vecuma cilvēki, jo tetovējums ir tas, kas cilvēku atšķir no pārējiem, un arī lielākā vecumā cilvēki grib izcelties un atšķirties.
Tetovēšanas pakalpojumu sniegšana notiks pēc pieraksta principa. Patērētājs pierakstīsies pie meistara un pieraksta laikā saņems pakalpojumu. Tetovējumu varēs izvēlēties uz vietas vai nest līdz savus zīmējumus. Samaksa par pakalpojumu notiks uzreiz pēc pakalpojuma saņemšanas.
Mūsu cena būs ļoti konkurētspējīga, un mēs vēl no tās gūsim peļņu, jo mēs nealgosim grāmatvedi, bet mēs noslēgsim sadarbības līgumu ar grāmatvežu biroju, un konkurentu cenas mūs neietekmēs, jo viņi nav specializējušies tikai tetovēšanas pakalpojumu sniegšanā. Mūsu reklāma būs sastopama rajona laikrakstā un izkārtnē pie mūsu salona ieejas.
Lai uzsāktu darbību mums būs nepieciešami 3000 lati. Naudu pamatkapitālam abi uzņēmēji sapelnīja ārzemēs un tagad atgriezās dzimtenē, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbību.
SIA "Tatoo Madona" stāvoklis tirgū ir stabils, jo Madonā tam nav īpaši lielas konkurences, un tam ir labas izaugsmes, jo Madona nav vienīgā pilsēta Latvijā, kur nav profesionāla tetovēšanas salons, vai tāds ir tikai viens.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1125569
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация