Бизнес план
Предпринимательство и право
Экономика
Viesnīcas "Bulciņas, kūciņas un gultiņas" finanšu rādītāj...-
Viesnīcas "Bulciņas, kūciņas un gultiņas" finanšu rādītāju analīze
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Izmaksu Budžeta sastādīšana | 6 |
1.1. | Izmaksu un ieņēmumu budžeta sastādīšana tekošajam gadam | 6 |
1.2. | Līdzsvarota ražošanas iznākuma aprēķins | 12 |
1.3. | Izmaksu un ieņēmumu budžeta sastādīšana nākamajam finanšu gadam | 13 |
2. | VIESNĪCAS CENAS KALKULĀCIJA | 16 |
2.1. | Peļņas sliekšņa cena vienai nakšņošanai gadā | 16 |
2.2. | Saimnieciskās darbības gala rezultāta aprēķins | 16 |
3. | PEĻŅAS PROGNOZE | 17 |
4. | NOSLOGOJUMA UN CITU RĀDĪTĀJU APRĒĶINS | 20 |
5. | OPTIMĀLĀ UZCENOJUMA APRĒĶINS RESTORĀNAM | 21 |
5.1. | Peļņas un zaudējumu aprēķins | 21 |
5.2. | Apgrozījums pa nodaļām | 22 |
5.3. | Konditorijas nemainīgo izmaksu aprēķins | 23 |
5.4. | Faktiskā un nepieciešamā izmaksu seguma noteikšana un salīdzināšana | 23 |
5.5. | Minimālā apgrozījuma aprēķināšana | 25 |
5.6. | Cenu politikas kontrole | 25 |
5.7. | Jauna cenu noteikšana ēdieniem | 26 |
SECINĀJUMI | 28 | |
PRIEKŠLIKUMI | 28 |
SECINĀJUMI
• Vislielākie uzņēmuma ikmēneša un gada izdevumiem ir darbinieku darba algas.
• Uzņēmums ir orientēts uz peļņas gūšanu un cenrādī cena ir augstāka par BEP cenu, kas uzņēmumam nozīmē ilgtspējīgu nākotni.
• Viesnīcai „Bulciņas, Kūciņas un Gultiņas” pēc veiktajiem aprēķiniem veidojas uzkrājums.
• Minimālais apgrozījums, lai nosegtu visas konditorijas izmaksas ir 517411 € ir mazāks nekā pašreizējais apgrozījums pēc pārdošanas cenām 542654 €.
• Konditorijas, kafijas un tējas, kā arī saldējuma pārdošanas cenas nav pietiekami aukstas, jo tās pārsniedz nepieciešamo produktu izmaksu kvotu-42 %.
• Pēc iegūtajiem aprēķinu datiem gan restorāns, gan viesnīca strādā ar peļņu.
PRIEKŠLIKUMI
• Uzņēmumā ir jāpalielina konditorijas izstrādājumu cenas, lai uzņēmums būtu ilgtspējīgs.
• Uzņēmumam pēc aprēķinātajiem datiem nakšņošanas daudzums ir apmierinošs, kā arī cena par numuriņu ir izvēlēta pareiza, bet jāpalielina citi viesnīcas ieņēmumi.
• Konditorijai būtu jāizvērtē ēdienu pienesumu peļņas gūšanā, lai uzņēmuma konditorijas daļa spētu strādāt ar lielāku peļņu. Kā arī būtu ieteicams palielināt ēdinu pārdošanas cenas.
…
SATURS Ievads 3 1. Izmaksu Budžeta sastādīšana 6 1.1. Izmaksu un ieņēmumu budžeta sastādīšana tekošajam gadam 6 1.2. Līdzsvarota ražošanas iznākuma aprēķins 12 1.3. Izmaksu un ieņēmumu budžeta sastādīšana nākamajam finanšu gadam 13 2. VIESNĪCAS CENAS KALKULĀCIJA 16 2.1. Peļņas sliekšņa cena vienai nakšņošanai gadā 16 2.2. Saimnieciskās darbības gala rezultāta aprēķins 16 3. PEĻŅAS PROGNOZE 17 4. NOSLOGOJUMA UN CITU RĀDĪTĀJU APRĒĶINS 20 5. OPTIMĀLĀ UZCENOJUMA APRĒĶINS RESTORĀNAM 21 5.1. Peļņas un zaudējumu aprēķins 21 5.2. Apgrozījums pa nodaļām 22 5.3. Konditorijas nemainīgo izmaksu aprēķins 23 5.4. Faktiskā un nepieciešamā izmaksu seguma noteikšana un salīdzināšana 23 5.5. Minimālā apgrozījuma aprēķināšana 25 5.6. Cenu politikas kontrole 25 5.7. Jauna cenu noteikšana ēdieniem 26 SECINĀJUMI 28 PRIEKŠLIKUMI 28 Izmantotā literatūra 29
- Biznesa plāns
- SIA "The Royal Horse"
- Viesnīcas "Bulciņas, kūciņas un gultiņas" finanšu rādītāju analīze
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!SIA "Slieka" finanšu analīze
Бизнес план для университета34
-
Viesnīca Salacgrīvā "Brīze"
Бизнес план для университета21
-
Viesnīcas "Jūras Sēta" projekts
Бизнес план для университета44
-
Biznesa plāns uzņēmuma finanšu līdzekļu plānošanai
Бизнес план для университета32
-
Viesnīca "Zemīte"
Бизнес план для университета34