Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:506935
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šogad Latvijai ir īpaša jubileja- aprit 90 gadi, kopš Latvija ir brīva un neatkarīga. Šie svētki latviešu tautai ir ļoti svarīgi un nozīmīgi, jo mēs visi mīlam savu dzimteni un vēlam tai tikai labāko. Par savas valsts brīvību mūsu tauta ir izlējusi daudz asiņu, tā ir cīnījusies ilgi un neatlaidīgi, kas pierāda tikai to, ka mēs esam ņipri, spēcīgi un drosmīgi savas valsts patrioti.
Latviešu tautai piemīt daudz labu īpašību, kas palīdz mums tikt galā ar dažādiem šķēršļiem un problēmām. Cīņas par brīvību un neatkarību bija ļoti spraigas un smagas. Kā simbols šim spēkam, kas bija latviešiem šo cīņu laikā, ir Lāčplēsis. Viņš ir mūsu tautas varonis, cīnītājs, tauta viņu mīlēja un cienīja. Lāčplēša neatlaidība, labsirdība, drosme un spēks mīt katrā īstā latvietī.
Šis tēls, kas ir vienojis tautu kā vienotu veselumu un devis tai spēku un iedvesmu, ir simbols visam labajam un cēlajam.
Arī mūsdienās Lāčplēsis ir saglabājies kā tautas varonis, un viņa varoņdarbi netiek aizmirsti. Šobrīd pasaule ir kļuvusi savtīga un nežēlīga, tāpēc ir vajadzīgi cilvēki, kas savā iekšējā būtībā ir līdzīgi šim varonim un spēj paveikt lielus darbus citu labā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация