Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:540907
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Otrais attīstības virziens ir ekonomikas veidošana. Tostarp arī būvprojekti, ceļu tīkla izbūve, automašīnu un sadzīves tehnikas ražošana un militārā infrastruktūra un rūpniecība. Šī procesa vadītājs ir Alberts Špērs – rūpniecības ministrs. Līdz ar strauju rūpniecības palielināšanu, samazinās arī bezdarba līmenis, kopumā augot dzīves kvalitātes līmenim.
Trešais Hitlera valdības darbības virziens ir vērsts uz represīvo politiku. Represīvā politika vērsās, pirmkārt, pret politiskajiem pretiniekiem. Otrkārt, pakāpeniski attīstās antisemītiskie pasākumi, tai skaitā, “Rasu tīrības likums” un ebreju reģistrs. Šo pasākumu kulminācija notiek 1938.gadā, kad tiek veikti masveida ebreju veikalu u.c. iestāžu grautiņi. Treškārt, eitanāzijas programma attiecībā uz cilvēkiem ar iedzimtām slimībām, tai skaitā invalīdiem un garīgi slimiem cilvēkiem. Tobrīd ģenētika un iedzimto slimību likvidēšana bija viena no populārākajām tēmām medicīnā. Pret šo kustību publiski protestēja Vācijas katoļu baznīca, tādēļ oficiāli tā tika apturēta.
Kopumā, Ādolfa Hitlera un nacistu režīms Vācijā starpkaru periodā gan daļēji veicināja Vācijas izaugsmi, gan lika pamatus principiem, kuri faktiski realizējās Otrā pasaules kara laikā.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация