Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:724694
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Esejas tematu izvēlējos sakarā ar to, ka manuprāt, šobrīd Latvijā ir aktuāls temats par akcīzes nodokļa palielināšanu naftas produktiem, cigaretēm.
Lai pēc iestāšanās Eiropas savienībā Latvijas muitas dienests varētu apliecināt savu spēju pildīt uzliktos pienākumus atbilstoši jaunajiem apstākļiem, kā arī ievērot muitas darbību reglamentējošos normatīvos dokumentus, kas ir spēkā visā Eiropas Savienības teritorijā, Valsts ieņēmumu dienests apstiprinātajā muitas darbības stratēģiju 2001.-2005.gadam, kurā bija paredzēti galvenie darbības virzieni un izpildāmie uzdevumi, lai muitas dienests būtu sagatavots jaunajai situācijai, tomēr praksē nācās apgūt vēl daudz jaunu zināšanu un nepieciešamās prasmes.
Ņemot vērā to, ka muitas loma sabiedrības drošības garantēšanā nepārtraukti pieaug, vienlaikus, saglabājot tās nozīmi fiskālās funkcijas nodrošināšanā, Latvijas muitas dienestam ir jāspēj sameklēt līdzsvars starp kontroles un tirdzniecības veicināšanas pasākumiem, precīzi piemērojot spēkā esošos normatīvos aktus, jāievieš jaunas un jāmodernizē esošās muitas informācijas sistēmas, kā arī jāveicina sadarbība gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī. Tādēļ ar 2005.gada 24.marta VID rīkojumu Nr.570 "Par VID muitas darbības stratēģijas 2005.-2009.gadam apstiprināšanu" ir apstiprināta "VID muitas darbības stratēģija 2005.-2009.gadam", kurā saskaņā ar attīstības tendencēm Latvijā, Eiropas Savienībā (turpmāk - ES) un pasaulē ir izvirzītas muitas darbības prioritātes vidējam termiņam (pieciem gadiem).

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1129445
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация