Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:687814
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.09.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Beigu vārds.
Romāns nu gan bija izaicinājums. Ļoti smags, brīžiem nācās domāt, apstāties, atkal domāt un tāpat neko īsti nesaprast. Pats sākums gana nomāca - pirmās trīs lapaspuses kā nejauši sarakstīts un nesaistīts teksts. Pilnībā neko nesapratu! Tad ar laiku viss sāka iet uz priekšu, toties pirmais iespaids sajūtas no lasīšanas nedaudz sabojāja, arī beigās, izlasot romānu, nebija tā klasiskā sajūta, ka esmu pabeidzis grāmatu. Varbūt noguruma dēļ…
Valoda tiešām ir Andras Manfeldes stiprā puse. Simtiem salīdzinājumu - brīžiem likās, ka nu tā kā par daudz. Arī sižets likās ļoti sazarots, iepriekšējos trimdas literatūras darbos bija izsekojama taisna, izteikta sižeta līnija; šeit - viss arī it kā plūda uz priekšu, tieši plūda, nevis raiti soļoja. Tad izlasīju, ka autorei kādā brīdī bija problēmas ar narkotimām. Viss kļuva skaidrāks. Teksts tik tiešām savā krāšņumā un tempā atgādina bildītes, par kurām pārsvarā visi iedomājas, kad tiek pieminētas psihotropās vielas.
Vai es piekrītu galveno varoņu rīcībām? Droši vien, ka ne, noteikti ne visām. Vai tas man kādā veidā traucē? Arī nē! Nekad nevar zināt, līdz kam cilvēku novedīs dzīves apstākļi. Un mums visiem galvenokārt ir savi uzskati, kuri veidojušies un nostiprinājušies visas dzīves garumā.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация