Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:515099
 
Оценка:
Опубликованно: 15.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Darba dzīvē pieticība aizvien tiek dēvēta par sieviešu vājo punktu. Tomēr Angela Merkele ir pierādījusi, ka pareizi izmantojot šo īpašību, tā var kļūt par lielu spēku. A.Remmele uzsver, ka priekšvēlēšanu cīņā Angela Merkele spēj vienlaicīgi būt gan kā valstssieva, gan rīkoties ļoti pieticīgi. Parasti spēt balansēt starp šīm abām īpašībām visgrūtāk ir cilvēkiem, kas pie varas atrodas ilgāku laiku. 2005. gadā bijušais Vācijas kanclers Gerhards Šrēders kanclera kandidātu debatēs izcēlās ar augstprātīgu uzstāšanos. Pretēji rīkojās Angela Merkele, kurai būtu iemesls lielīties, jo viņa taču sabiedrībā ir tik iemīļota. “Taču kad rezultāti 22.septembrī [pēdējās Budestāga vēlēšanās] bija paredzami, viņa neļāva sev konkurentu priekšā izgāzties, vienkārši pasakot, ka viņa sev vēlas stabilu vairākumu,” uzsver eksperte. Šāda pieeja cilvēkiem patīk.
Manuprāt, Angela Merkele ir ļoti spēcīga sieviete gan politikā, gan arī dzīvē. Protams mums visiem ir vājās puses un tas tikai ir cilvēcīgi. Es Merkeli tiešām uzskatu par Eiropas vadošāko sievieti un to, ka viņa varbūt dažās lietās ir kaut kur kļūdījusies, kā piemēram emigrantu plūsma uz Eiropu, tad varētu teikt, ka nekļūdās tas, kas neko nedara. Lai arī tālākā dzīves posmā viņai veicas.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация