Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:725112
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nobeigums
Apkopojot materiālus, apskatot anti-globālistu ideoloģiju, attēlus ar plakātiem, secinu, ka antiglobālistu kustība nav viennozīmīgi skaidrojama, tā ir diskutējama, jo antiglobālistu protestu formas ir dažādas. Aplūkojot vairāku demontrāciju bildes, antiglobālisms šķiet nepievilcīgs, radikāls un nepieņemams, taču šādai agresijai ir arī pamats.
Idejām par ko antiglobālisti cīnās ir pozitīva rakstura saturs, un pikrītu, ka ir nepieciešamība tās attīstīt, realizēt, taču tajā pašā laikā, es uzskatu, ka vardarbīgas demonstrācijas nav tas labākais lidzeklis caur kuriem šīs idejas realizēt. Lai arī atzistu – šķiet no pārunām un kompromisu panākšanas mēģinājumiem antiglobālistiem nebūtu jēgas, jo globalizācijas procesu nevar apsādināt, tāpēc principā cīnīties pret to ir diezgan bezjēdzīgi.
Rakstot šo referātu un iepazīstoties ar lielu apjomu informācijas par notiekošo šajā jomā pasaulē, nonāku pie secinājuma, ka globalizācija ir cieši saistīta ar tehnoloģiju attīstību un lielajām iespējām ko tehnoloģija paver. Kā Meksikā – cilvēkus patrieca no savām dzīvesvietām, lai tā vietā taptu „monstrīgas“ fabrikas, industrijas, kas kalpo ASV par peļņu – reāli visi procesi notiek tikai izvērtējot vairākuma faktoru – vairāk cilvēku ASV nopelnīs, nekā mazāk cilvēku Meksikā cietīs – to konstatējot tiek izlemts – pārņemt šīs zemes un radīt peļņas mehānismu.
Globalizācija ir kas liels un pasauli pārņemošs, tā teikt, kurai valstij būs virsroka – zem tās arī pārējā būs, dominējošs ir viens viedoklis. Globalizācijas process ir vienlīdzīgs termins „pakļaušanai“.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация