Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:504301
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Grāmatu veikala plauktos, virs kuriem ir norādīts, ka tajos atrodas psiholoģijas literatūra, atrodas daudz un dažādas psiholoģijas grāmatas. Ja ir jāizvēlas lasīt vienu grāmatu, tad ilgi ir jādomā, kura būtu visinteresantākā un visvairāk noderīgākā man pašai. Un tā, ilgi pētot grāmatas šajos plauktos, manas acis apstājās pie Andra Ozola sastādītās grāmatas „ Varas iegūšana un noturēšanas māksla”.
Šīs grāmatas mērķis, kā to ir definējis pats autors, ir iepazīstināt ar zināmo un slēpto varas anatomijā. Grāmatā ir aprakstīti un definēti stari, no kuru ietekmes ir atkarīga cilvēka personība un būtība. Ir arī smalkāk analizētas šo septiņu staru ietekmes uz sabiedrību, it īpaši pirmā stara, kura nozīme ir tieši saistīta ar varu. Autors pievērš lielu uzmanību tieši pamatnostādnēm, kuras ir virzījušas kāpt pa varas kāpnēm, uzsverot, ka šo ceļu nedrīkst iet nenozīmīgu iemeslu dēļ – slavas, labklājības, valsts vai citu iemeslu dēļ. Jo, ja cilvēku vada šādi nolūki, tad, jo tas kļūst varenāks, jo sajūt lielāku tukšumu un vientuļību. Autors ir uzskaitījis un aprakstījis Roberta Grīna izvirzītos septiņus varas likumus, kuri ir jāievēro un, ja cilvēkam vēl nepiemīt šīs īpašības, tad tās ir sevī jāizkopj, lai viņš varētu kļūt par labu vadītāju, varas turētāju.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1206762
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация