Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:664486
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nauda Jūsu ārzonas uzņēmuma kontā ir nauda kabatā, varat to izmantot, kā uzskatat par lietderīgu. Ofšora kompānija ir tā, kas iepērk preces vai pakalpojumus par zemu cenu. Savukārt ārzonas kompānija šo iepirkto preci vai pakalpojumu pārdod par lielāku cenu uzņēmumam rezidentūras valtī, iegūstot savā bankas kontā starpību starp šīm summām. Nodoklis savukārt tiek maksāts no tās summas starpības, kas veidojas no pircējam pārdotās preces cenas un no iepirktās preces cenas (kura tika iepirkta no ofšoru kompānijas). Bez iepriekš minētā, dibinot ārzonu kompāniju, patiesajam īpašniekam ir iespēja palikt anonīmam – noslēdzot līgumu par sabiedrības kapitāla daļu nodošanu citai personai, bet paturot par tām kontroli, ir iespēja nodot arī citas funkcijas, tomēr svarīgi ir tas, ka šī persona ir tikai pilnvarota veikt nepieciešamās darbības ar kompāniju un tai ir jārīkojās pēc saskaņā ar patiesā īpašnieka norādījumiem.
Patiesi izdevīgs ofšoru uzņēmums ir akciju pirkšanas un pārdošanas gadījumā, jo ir iespēja pārdot uzņēmuma akcijasmpašam sev, paliekot anonīmam. Uzņēmums, kurš pērk akcijas ir ārzonas kompānija, kuras patiesais labuma guvējs ir tas pats pārdevējs, savukārt pirkšanas – pārdošanas līgums tiek slēgts ar pilnvarnieku. Tā veidojās situācija, kad pārdevējs pārdod akcijas pats sev, bet pērk tās citas personas vārdā.
Ārzonu uzņemumi ir veidoti kā starptautiskā formā neslēpts patvērums ar mērķi neredzami sagraut vai radīt peļņu un radīt tirdzniecības aktivitātes. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1360605
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация