Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:220625
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.12.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visā Latvijā un Pasaulē jaunieši un pieaugušie cieš no atkarību izraisošajām vielām. Jauniešu vidū parasti tiek lietotas narkotikas, alkohols un smēķētas cigaretes. Taču lielākā daļa jauniešu nelieto nevienu no minētajām vielām. Lielākā daļa jauniešu smēķē vai vismaz reizi ir pamēģinājuši smēķēt. Parasti smēķē bērni no tādām ģimenēm, kurās smēķē arī vecāki. Bieži arī draugi pierunā draugu uz smēķēšanu. Alkoholu parasti lieto tikai diskotēkās vai kādos tusiņos lai atbrīvotos. Narkotikas tik bieži nav sastopamas, bet arī tās tiek lietotas jauniešu vidū. Dažas ir ļoti dārgas, dažas par pieejamu cenu. Pieaugušie lieto alkoholu un smēķē. Smēķētājiem jau ir veidojusies atkarība, kuru ir grūti pat neiespējami atmest.

Smēķēšana…

Smēķēšana ir izplatītākai kaitīgais ieradums gan starp jauniešiem, gan starp pieaugušajiem. Tas ir tāpēc, ka cigaretes ir pieejamas katrā veikalā, jebkurai pilngadīgai personai. Cigaretes arī nav dārgas. Jaunieši parasti atrod kādu pilngadīgo un pierunā, lai viņš nopērk cigaretes, vai arī ir noteiktas pārdevējas, kuras pārdod cigaretes, bet par to var arī piemērot sodu. Smēķēšana ir ļoti kaitīga plaušu veselībai un aknām.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация