Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:531973
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās, kad ir tik daudz apkārtējās vides ietekme mūsu dzīvēs, mums ir jāprot izvērtēt, kas ir īsts un kas ne. Principā, kā Bībelē ir rakstīts, viss mums ir atļauts, bet ne viss mums der. Protams, mēs varam visu pēc kārtas iet un mēģināt uz saviem ķermeņiem, bet jāsaprot, ka mums ar to ķermeni būs jādzīvo līdz pat mūsu katra pēdējai dienai uz šīs zemes, un, bieži vien var novērot, ka gados vecāki cilvēki saka, ka nožēlo, ka jaunībā tik daudz lietojuši alkoholu vai sākuši smēķēt, ka atstājis lielas sekas un viņu ķermeņiem.
Šodien interneta vietnes un sociālie mediji mums dod ļoti daudz laba, tur var daudz ko uzzināt un no tiem iegūt, taču tie dod tik pat daudz arī ļauna, ietekmējot jo īpaši jauniešus un pusaudžus. Arī manā ģimenē ir kāds 16 gadus vecs jaunietis, kas ik dienu pavada savu laiku sociālajos tīklos, nereti pat vairākas stundas dienā. Viņš visbiežāk ‘’sēž’’ tik tokā vai instagram platformās, skatoties video, no kuriem neko neiegūst savai personīgajai izaugsmei.
Sociālie mediji var dot cilvēkiem patiesi daudz laba, tur var iegūt daudz informācijas par to pašu fitnesu, uzturu un citām lietām, taču vienmēr ir jāatceras, ka ne viss, kas tur tiek atspoguļots ir patiesība.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация