Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:362548
 
Оценка:
Опубликованно: 18.12.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

No 1957. gada klajā nākušas vairāk nekā 30 Starptautiskā ģenētiskās epistemoloģijas centra izdevumu ar nosaukumu „Pētījumi ģenētiskajā epistemoloģijā”, kurā apkopotas Ž. Piažē grāmatas un kolektīvās monogrāfijas. 1978. gadā izdots šīs sērijas 37. numurs, kurā iekļauta Piažē grāmata „Ģeneralizācijas meklējumi”.
Patstāvīgā darba autoram nav iespējams uzskaitīt visus Ž.Piažē radītos darbus, tomēr pieminēšanas vērts, ka kopumā Ž. Piažē uzrakstījis vairāk kā 60 grāmatas un vairākus simtus publikāciju.
Tāpat, Žans Piažē arī aktīvi piedalījies daudzās starptautiskās konferencēs, kongresos, simpozijos un semināros. Pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados kļuvis par atjaunotās Šveices psihologu biedrības prezidentu, vairāku psiholoģijas žurnālu redaktors, aktīvi strādājis arī Starptautiskajā mācību jautājumu dienestā, kā arī, šī patstāvīgā darba autora jau augstāk minētajā JUNESKO.
Kolominskis J. (1984) minējis, ka reiz Žanu Piažē saticis kādā konferencē Maskavā, viņš bijis liela auguma, sirmiem matiem un apbrīnojami jauneklīgs.
Žans Piažē miris 1980. gada 16. septembrī, Šveicē, pilsētā Ženēva.
„Par Ž.Piažē dzīvi un darbību visvairāk mums liecina tie neskaitāmie pētījumi, eksperimenti, publikācijas un idejas bērnu psiholoģijā, ģenētiskajā epistemoloģijā, psiholoģijā un pedagoģijā u.c., kuras viņš mums atstājis pēc savas astoņdesmit četru gadu garā neparasti aktīvā un produktīvā mūžā.” (Paspārne G., 1998, 11.lpp.)

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация