Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:177808
 
Оценка:
Опубликованно: 09.02.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Protams, jau bija ievainotie, daži jau bija atvesti un ārsti bija gatavi darīt visu, lai glābtu viņu dzīvības. Anatolijs arī bija ķirurgs, kas piedalījās operatora Gvido Zvaigznes operācijā, lai arī visi šajā operācijā darīja visu, kas iespējams, ievainojums bija pārāk smags. Bez šaubām, bija arī citas operācijas, kurās ārsti glāba ievainoto dzīvības, kas beigās izvērtās veiksmīgas. Patiesi, visi bija gatavi un spējīgi rīkoties, jo situācijai bija sagatavojušies.
Ir svarīgi pateikties ikvienam, kas piedalījās barikādēs un bezbailīgi iestājās par Latviju. Visiem iedzīvotājiem, kas sabrauca no dažādām Latvijas vietām, tiem, kas sagādāja materiālus, operatoriem, kas bezbailīgi turpināja darīt savu darbu arī riskantos apstākļos, visiem kas palīdzēja, kā vien varēja. Īpaši arī visiem ārstiem, medicīnas darbiniekiem un studentiem, kas nebaidījās, palīdzēja un iesaistījās. Mediķu ieguldītais darbs un labās organizēšanas spējas traumpunktos un slimnīcās bija ļoti nozīmīgas. Tiešām grūti aptvert, kā visus barikāžu dalībniekus tā spēja savienot viens mērķis, lai arī kas viņiem stātos pretī, viņi palika stipri un bija gatavi uz visu, tikai lai sasniegtu savu mērķi. Ja mēs gribam, mēs varam, mēs esam stipra tauta!…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация