Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:258335
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Hugo aicina Telmu paskatīties grāmatu. Telma izvēlas grāmatu ar cipariņiem. Hugo skaita katru ciparu, beigās viņš visus ciparus sauc angliski. Hugo liek to pašu darīt arī Telmai, bet redzot ka Telma to neprot, sāk viņu mācīt, bet tas diez ko labi nesokas. Telmai šī rotaļa nepatīk un viņa aiziet.
Tad Hugo pievienojas Ralfam, kurš rāpo pa paklāju ar mašīnām rokā. Abi sāk spēlēt sacīkstes. Drīz vien tas pārvēršas par skraidīšanu pa grupiņu. Lai to novērstu, audzinātāja uzliek mūziku. Hugo sāk rādīt, kā viņš prot dejot. Sāk dziedāt līdzi sev zināmajām dziesmiņām. Kad mūzika beidzas, Hugo sasauc paris bērnus aplītī un sāk rādīt iepriekšējā dienā dziedāšanas stundā iemācītās dejiņas. Drīz pēc tam arī Hugo dodas mājup.
Vērojot Hugo rotaļājoties, secināju, ka viņš iesaistās celtniecības rotaļās, sižeta rotaļās, spēlēja attīstošas spēles (puzles likšana), kā arī bija kustību rotaļas un rotaļas ar dziedāšanu. Bērns šādi rotaļājoties parāda, kā viņš redz notiekošo, parāda savu skatījumu uz dažādam lietām. Šādas rotaļas viņam palīdz attīstīt un veicināt iztēli, domāšanu, atjautību. Darbojoties ar citiem bērniem, viņš mācās saskarsmes prasmes, dalīties ar citiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация