Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:257305
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Manuprāt, darba tirgus politikas virzienam jābūt fokusētam nevis uz to, lai subsidētu pagaidu darba vietas ar īpaši augstu bezdarba risku pakļautām iedzīvotāju grupām, tādiem kā darba meklētājiem ar sliktu izglītību un sttiecīgā darba bez darba pieredzes, bet gan uz izglītojošiem pasākumiem, kas ļautu viņiem uzlabot savas zināšanas un prasmes, lai pilnvērtīgi piedalītos darba tirgū.
Lai tuvākajos gados Latvijā nebūtu jāieved darbaspēks no citām valstīm, maksimāli jāizmanto mūsu pašu iedzīvotāju potenciāls, kas būtu realizējams atbalstot bez darba palikušo cilvēku atgriešanos darba tirgū un sociālās atstumtības riskam pakļauto grupu pārstāvju iespējami ilgu noturēšanos darba tirgū. Bezdarbnieku konkurētspējas paaugstināšanai un darba tirgum nepieciešamo zināšanu un prasmju pilnveidei būtu jāuzlabo pieejamība apmācības pasākumiem. Latvijā šie pienākumi deliģēti Nodarbinātības valsts aģentūrai, kuras uzdevums ir bezdarba samazināšana un bezdarbnieku un darba meklētāju atbalsts. Nodarbinātības valsts aģentūra īsteno gan aktīvos nodarbinātības, gan bezdarba samazināšanas pasākumus, gan dažādus īstermiņa pasākumus. Tā kā darba tirgus nemitīgi mainās, tad arī rodas vajadzība to regulārai pārskatīšanai un pilnveidošanai.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1391221
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация