Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:133771
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Atvērtais ofisa veids nāk no Amerikas, kur ir aktuāls dinamiskums un agresivitāte ( ātrs temps, rezultātu pieprasīšana). Šāds darba stils var radīt negatīvu iespaidu uz darbiniekiem ilgtermiņā, jo tie var nogurts no ātrā darba ritma, kā arī rutīnas. Var sākt būt agresīvi pret citiem darbiniekiem vai vadību, kā rezultātā aiziet no darba vai arī mocīt sevi strādājot darbā, kas sagādā diskomfortu. Eiropā atvērtais ofisa veids ienāca ar nelielām izmaiņām dizianā. To mēģina padarīt vairāk komfortablu un ērtu darbiniekiem, nemainot tā fukcijas. Visbiežāk šādus ofisus izmanto dažādas mārketinga, reklāmu, mediju aģentūras, “call”centri, redakcijas, jo šāds veids rosina darbiniekos ātrāku ideju ģenerēšanu un vieglāku komunikāciju gan starp darbiniekiem, gan vadītāju, taču ne visi cilvēki var strādāt šādos apstākļos.
Bieži vien šādos ofisos darbinieki ir sadalīti pa zonām, tāpēc ir ļoti pārdomāti jāveic šo uzdevumu, lai rezultātā viena grupa netraucētu otrai. Grupu uzdevumi un darba procesi ir ļoti atšķirīgi un dažas grupas ir aktīvākas, citas pasīvākas, tāpēc nedrīkst izjaukt grupu komforta zonas, lai tās veiksmīgi varētu strādāt, rādīt labus rezultātus un netraucētu viens otram. Iespējams nodalīt ar nelielām starpsienām, kuras visbiežāk būs caurspīdīgas, bet tās neizolē trokšņus, tikai psiholoģiski rada barjeras, ka starp grupām ir neliela “robeža”. Jo, ja divas darba grupas, kuras nevar strādāt viena otrai blakus, sāk darboties, tas var radīt konflikta situācijas, izraisīt agresiju vienai grupai pret otru, vai arī negatīvi ietekmēt tās darbu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация