Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:843560
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Autors savā grāmatā izvirza jaunu teoriju – pieķeršanās teoriju – vienu no strukturālās teorijas formām, no kurām pazīstamākā ir psihoanalīze. Pieķeršanās teorijas koncepcijas ietvaros pieķeršanās figūras darbības modelis daudzos aspektos nozīmē to pašu, ko tradicionālās psihoanalīzes koncepts par iekšējo objektu, kā arī aizstāj to. Tādejādi, šo konceptu bija iespējams izmantot arī kognitīvajā psiholoģijā. Viņa mērķis bija panākt, ka pēc laika viņa aizstāvētā teorija pierādīs, ka ar tās palīdzību ir iespējams ietekmēt tādu apstākļu rašanos, kas vislabāk var veicināt vesela cilvēka attīstību. Boulbijs uzskata, ka tikai tad, kad mēs skaidri un noteikti zināsim, kādiem šiem apstākļiem jābūt, arī vecāki zinās, kas ir vislabākais viņu bērniem, un sabiedrība vēlēsies viņiem palīdzēt to nodrošināt. Tas, manuprāt, ir viens no būtiskākajiem iemesliem, kādēļ vajadzētu izlasīt šo grāmatu visiem, kas ir, gatavojas kļūt par vecākiem vai vienkārši palīdzēt tiem.
Es uzskatu, ka šajā grāmatā ir pareizi izklāstīti galvenie aspekti, kas ietekmē zīdaiņu un bērnu ne tik daudz fizisko, kā psiholoģisko attīstību. Piekrītu, ka attiecībās starp abiem vecākiem un bērnu milzīga nozīme ir tuvībai - savstarpējai saiknei starp viņiem, ka ir nepieciešams pievērst ļoti lielu uzmanību tam, lai bērns justos mīlēts, aprūpēts, vajadzīgs un viņam būtu tā drošības sajūta, ka viņu vienmēr atbalstīs un gaidīs pie vecākiem, ka vienmēr būs kur atgriezties. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация