Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:391027
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jāatceras, ka brīvprātīgo darbs ir paredzēts ne tikai organizācijas vajadzībām, bet arī pašiem brīvprātīgajiem (Cho, Wong, & Chiu, 2020). Nepieciešams pārliecināties, ka brīvprātīgie saņem to pieredzi, kuru viņi gaidījuši. Veicinot komunikāciju ar brīvprātīgo komandu, tā nodrošinās, ka viņi jūtas ērti un uzticas organizācijai. Tas palīdz noturēt bijušos brīvprātīgos un palielināt brīvprātīgo skaitu, piesaistot jaunus cilvēkus organizācijai, neaizmirstot par jau rekrutēto brīvprātīgo grupu (Hobbs, 2012).
Kopumā brīvprātīgo rekrutēšana ir sarežģīts process, kurā nepieciešama liela vērība un labas komunikācijas prasmes, lai atlasītu labākos kandidātus konkrēto darbu veikšanai (Hobbs, 2012), kas veicamajā darbā ļaus ērti justies gan pašam brīvprātīgajam, gan arī organizācija varēs pilnībā uzticēties tam, ka brīvprātīgais savu darbu paveiks kvalitatīvi un pēc labākās sirdsapziņas. Brīvprātīgo rekrutēšanas stratēģijas izveide ir nepieciešama arī, lai popularizētu organizācijas darbību, mērķus un iesaisti brīvprātīgā darba organizēšanā, jo tas ļautu arvien vairāk cilvēkiem atcerēties par to, ka jebkuram ir iespējams iesaistīties tajā, ja vien viņš pats to vēlas un ir atbilstošs darba veikšanai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация