Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:286925
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Čārlzs Darvins 1859.g. uzrakstīja darbu „Sugu izcelšanās” tajā laikā šis darbs bija ļoti skandalozs, jo cilvēki pārsvarā bija kristieši un nevēlējās pieņemt, ka Dievs nav radījis dzīvību un cilvēku. Viņš uzskatīja, ka dzīvība nav Dieva radīta un ka tā veidojusies evolūcijas ceļā. Tas nozīmē, ka notikusi dažādu dzīvo organismu pielāgošanās dažādiem organismiem, tādā veidā veidojot jaunas sugas un organismus. Veidojas dabiskā izlase, jo izdzīvot var tikai tas, kurš ir spējīgs pielāgoties dažādiem apstākļiem. Taču arī šī teorija nav pilnīga un, iespējams, pilnīgi nepareiza.
Tomēr, es piekrītu tiem cilvēkiem, kuri uzskata, ka Darvina teorija ir maldīga, jo, ja dzīvība ir evolucionējusies par dažādiem organismiem, tad kāpēc nav atrasts milzum daudz fosiliju, kuras parādītu šo pāreju no viena organisma uz citu. Tieši šie trūkstošie posmi rada neticību Darvina teorijai. Trūkst tieši sistemātikas pārejas formas un eksistē tikai dažādas konkurējošas hipotēzes, kuras arī neveido vienu konkrētu uzskatu par Darvina evolūciju. Manuprāt, tas, ka Darvins cerēja, ka nākotnes arheoloģija pierādīs viņa teorijas pareizumu, parāda to, ka viņš zināja, ka ar viņa teorijas palīdzību nevar atbildēt uz visiem jautājumiem un tieši tādēļ viņš cerēja uz nākotni, lai nenoliegtu savu teoriju. Viņš centās izskaidrot, bet tomēr, manuprāt, viņam tas neizdevās. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация