Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:738009
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ceļojumu sāksim ar mazo kaimiņvalsti – Igauniju.
Igaunijā es apskatītu pilsētu Tartu. Tartu ir laba vieta, kur sākt visas Dienvidigaunijas apskati. Tartu atrodas iespaidīgas vecas kazarmas un nocietinājumu mūri, bet viena no vecākajām celtnēm Baltijā atrodas Tartu, tā ir universitāte, kura dibināta 1632. gadā. Otra pilsēta, kuru apskatītu, būtu Tallina. Tallina var lepoties ar ļoti skaistu vecpilsētu. Tallinā arī ir dažādas apskates vietas. Ieteiktu apskatīt veco Tompeā pili un Viru vārtus, un dažādas nocietinājumus.
Pēc tam dodos ar prāmi uz Somiju. Somija ir ezeru zeme, tajā ir vairāk par 100 000 ezeru. Somijas galvaspilsēta – Helsinki, nevar lepoties ar gadsimtiem garu vēsturi, bet tā var lepoties ar lielākajiem kruīzu prāmjiem pasaulē. Ieteiktu apskatīt Upenskas katedrāli, kura paceļas augstā pakalnā un kura liecina par 19. gs. Somijā ir arī vel citas pilsētas kā Espo, Tampere, Turku, Oulu, bet es dodos uz Zviedriju.
Zviedrija ir lielākā Skandināvijas valsts, kura atrodas Skandināvijas pussalas austrumu daļā. Zviedrijas galvaspilsēta – Stokholma ir viena no pasaules skaistākajām galvaspilsētām, kura ir svarīgākais kultūras, izglītības un rūpniecības centrs. Man interesanti būtu apskatīt Zviedrijas kādreizējo galvaspilsētu – Sigtunu, kuru 12. gs nopostīja kurši. Zviedrija ir vikingu dzimtene, un tos arī nepalaistu garām – apskatītu dažādus vikinga kuģus un muzejus.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1133301
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация