Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
  • Cilvēktiesību aizsardzība un ievērošana Latvijā

     Оцененный!

    Эссе5 Право

4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:389426
 
Оценка:
Опубликованно: 17.10.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Cilvēktiesības ir skaidras, precīzas un konkrētas tiesību normas, kas ir ietvertas starptautiskos dokumentos un Latvijas Satversmē un likumos. 1
Cilvēktiesības veido demokrātiskas un tiesiskas valsts pamatu. Latvijas Republika, jau 1990. gada 4. maijā atjaunojot neatkarību, pievienojās 51 cilvēktiesību dokumentam, tādējādi savu iedzīvotāju un starptautiskās sabiedrības priekšā apliecinot apņēmību sargāt un aizstāvēt cilvēktiesības. Latvijas Satversmē VIII nodaļa, kas ir pēdējā , veltīta cilvēka pamattiesībām.
Mans uzdevums ir, pievērst uzmanību tam, kā Latvijā tiek ievērotas cilvēka pamattiesības un kā tās tiek aizsargātas, tāpēc vadoties pēc ,manuprāt , svarīgākajiem punktiem Satversmē, kas regulē cilvēktiesības Latvijā, un citas man pieejamas informācijas, mēģināšu atrast atbildi.
Pēdējā laikā Latvijā ir daudzkārt izskanējis vārds cilvēktiesības, ja atceramies, ne tik seno notikumu , kad tika noklausītas žurnālistes telefona sarunas, tāpat tika noklausītas sarunas starp Jaunā laika (JL) Rēzeknes nodaļas vadītāju Gunti Piteronoku un citām atbildīgām amatpersonām. 2005. gada novembrī Latvijas Pirmās Partijas līderis Ainārs Šlesers vērsās vairākās drošības iestādēs , lūdzot veikt pārbaudi un noskaidrot, vai ir noklausītas viņa telefona sarunas. Saeimas deputāts Modris Lujāns 1998.gada augustā lūdzis veikt dienesta izmeklēšanu, jo esot atklājis slepenu sazvērestību pret sevi un Tautas saskaņas partiju – kāds noklausoties frakcijas telpās instalēto telefonlīniju. Pirms vairākiem gadiem Saeimas deputāti Jānis Ādamsons un Jānis Urbanovičs paziņoja, ka viņu telefonsarunas noklausās.2 Šie minētie gadījumi, nav vienīgie, un to nav maz. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1118501
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация