Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:967031
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Raugoties no mūsdienām uz laiku, kad risinājās Bībeles notikumi, mēs saskatām ļoti daudz un dažādus cilvēktiesību pārkāpumus. Tas ir ļoti sens laiks kad risinājās šie notikumi, kuri tajā brīdi un laikā tika uztveri daudz savādāk nekā mūsdienas. Šodien daudzas no to laiku darbībām mēs nosaucam un uztveram kā cilvēktiesību pārkāpumu, jo mums ir daudz savādāka domāšana un lietu uztvere, kā ar cits skatījums uz dzīvi, nekā tas bija tolaik. Mūsu likumi ir daudz sakārtotāki un pilnveidotāki jo cilvēces tradīcijas un kultūra ir attīstījušās.
Tātad pārkāpumi, kas attiecināmi pret mūsdienām ir sekojoši,
-viens no pārkāpumiem ir Jāzepa pārdošana , kad brāļi aiz greizsirdības, kuru izraisīja Jāzepa sapņi (Pirmā Mozus 37:5-20), kad brāļi nolēma viņu pārdot tirgotājiem, kas gāja garām par divdesmit sudraba gabaliem (Pirmā Mozus 37:21-35). Šis cilvēktiesību pārkāpums atspoguļojas kā cilvēk tirdzniecība, kas mūsdienās ir ļoti nepatīkams, bet diemžēl populārs cilvēk tiesību pārkāpums. Cilvēks pieder tikai un vienīgi sev, kā arī tam Kungam, tādēļ cilvēkus nevar ne pirkt ne pārdot.
-velviens cilvēktiesību pārkāpums ir Jāzepa nepatiesais ieslodzījums, jo Potifars no sākuma noticēja savai sievai, bet pašās beigās saprata Jāzepa nevainību. Potifara sieva par to ka Jāzeps nepadevās viņas valdzinājumam, apsūdzēja Jāzepu piesmiešanā. Lai arī šī apsūdzība bija nepatiesa, Potifaram nācās Jāzepu ieslodzīt, sava labā vārda dēļ un lai pasargātu arī savas sievas vārdu.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1149075
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация