Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:469700
 
Оценка:
Опубликованно: 07.07.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Par likuma varu, kāpēc ēnu ekonomikas mazināšanai, noziedzīgu līdzekļu apkarošanai nepieciešams finansējums.? Sajūta, ka bez šī motivējošā finansējuma nav pietiekami liela motivācija darīt savu darbu, jāver jaunas komisijas, kurām jāizvērtē jaunie, tomēr tik senie apgrūtinājumi. Pie pēdējās komponentes vairākkārt redzami ar citām komponentēm saistīti mērķi kā digitālās komunikācijas uzlabošana, publisko pārvalžu modernizācija u.c. Lai cīnītos ar korupciju, nepieciešama motivācija vismaz 33 milj. € vērtībā.! Kā arī, lai visas darbības notiktu, kā tām vajag, jaunai finanšu ministrijas uzraudzībā esošai aģentūrai visi rezultāti un procesi jāpārbauda.
Pēc iziešanas cauri plāna projektam tikai rodas sajūta, ka valdības mērķis ir atgriezties atpakaļ, kur bijām pirms tam, netiek ņemta vērā ekonomiskā izaugsme un attīstība cīņā ar Covid un pēc tā apkarošanas, ņemtas vērā krīzes radītās sekas. Tiek virzīts mērķis atgūties pa konkrētām nozarēm. Iespējams arī atkārtoti manīt idejas no vecākiem projektiem, kur dažos faktori jau zaudējuši aktualitāti. Plāns galu galā uzrakstīts kā ūdens liešana un nesniedz nekādu cerību no Covid atgūšanās. Kādā veidā pēc kritērijiem tiek mazināta nevienlīdzība, ja šī plāna izstrāde ir kā kārtējā iespēja kārtējo reizi apzagt valsts līdzekļus. Galu galā parādu atdod nodokļu maksātāji, tātad mēs paši par ne mums nepieciešamām rīcībām kā labklājības uzlabošanas valsts un pašvaldību ēkās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация