Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:437576
 
Оценка:
Опубликованно: 30.07.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pēdējos gados Latvijā ir notikušas lielas pārmaiņas visās dzīves jomās, tai skaitā arī valsts ekonomiskajā un politiskajā dzīvē. Pēc neatkarības atgūšanas notikusi pakāpeniska pāreja uz tirgus ekonomiku, taču līdz ar šīm pārmaiņām rodas jaunas problēmas, kas līdz šim Latvijā nebija pazīstamas, tostarp viena no galvenajām tirgus ekonomikas problēmām – bezdarbs. Bezdarbs, ko Latvijas iedzīvotāji nepazina līdz neatkarības gadiem, ir ļoti aktuāla tēma ikvienam valsts iedzīvotājam šajos mainīgajos laikos. Nelielā apjomā bezdarbam ir jābūt normāla tirgus apstākļos, jo kāds vienmēr sev meklēs piemērotāku darbu, kāds centīsies stāties darba attiecībās pirmo reizi utt. Taču augsts un augošs bezdarbs ir valsts ekonomiskās lejupslīdes pazīme.
Kā šodien norāda daudzi uzņēmēji, Latvijā trūkst gan zemas kvalifikācijas strādnieku, gan arī dažādu līmeņu tehnisko specialitāšu darbinieku. Taču paradokss ir tāds, ka vienlaikus, pastāvot lielam pieprasījumam pēc darbiniekiem, statistikas dati gadu no gada liecina par augstu bezdarba līmeni, kam gan ir tendence palēnām samazināties. Tā šā gada aprīļa beigās reģistrētais bezdarba līmenis Latvijā bija 6,1% (bezdarbnieku skaits ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopskaitā), rāda Nodarbinātības valsts aģentūras dati.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация