Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:306099
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.10.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Savukārt vairāk kā 1/4 daļa jeb 26% pie datora sēž ilgāk par piecām stundām dienā, tas ir, 25% atzīst, ka pie datora pavada vidēji 5 – 6 h/dienā, bet 1% - vairāk par septiņām stundām (attiecīgi 0,8% tās ir 7 – 8 h/dienā, bet 0,2% - vairāk par 9 h/dienā).
SKPV pētījumu veica visu oktobri – klātienē un interneta vidē aptaujājot 784 vispārizglītojošo un profesionālo izglītības iestāžu skolēnus vecumā no 13 līdz 16 gadu vecumam vairāk kā 10 Rīgas skolās, izslēdzot pašpieteikšanos.
Biedrības „Esi brīvs!” vadītāja Dace Caica norāda, ka tiem skolēniem, kuri visu savu brīvo laiku pavada pie datora, atkarības risks ir ļoti augsts. Balstoties uz zinātniskajiem pētujumiem, tie bērni un jaunieši, kuriem ir izveidojusies atkarība no sociālajiem tīkliem un intenneta lietošanas, visbiežāk šādā veidā apmierina saskarsmes trūkumu ar cilvēkiem reālajā pasaulē – galvenokārt tuviniekiem un vienaudžiem. Tas nozīmē, ka viņiem šādā veidā ir vieglāk slēpt savu emocionālo nedrošību saziņā gan ar savu vecuma cilvēkiem, gan vecākiem un citiem tuviniekiem, jo virtuālajā realitātē viņi jūtas pasargāti un var kļūt par to, ko vēlas būt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация