Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:101888
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ārpus Latvijas dzīvo aptuveni katrs ceturtais latvietis, tāpēc svarīgi ir saglabāt šo cilvēku saikni ar Latviju, latvisko identitāti un valodu, būtiski palielinās atgriešanās iespēja un veiksmīga bērnu iekļaušanās Latvijas skolu sistēmā un sabiedrībā kopumā. Visu ārzemēs dzīvojošo Latvijas pilsoņu reemigrācija nav iespējama, tomēr valsts pienākums ir rūpēties par savas valsts pilsoņiem un veicināt iespējami lielāku cilvēka skaita atgriešanos Latvijā. Reemigrācijas pasākumi nedrīkst būt diskriminējoši iepretim Latvijas iedzīvotājiem, jo tas var novest pie īstermiņa emigrācijas.
Līdz ar valsts atbalsta pieaugumu palielinās dzimstības rādītāji. Tuvāko gadu laikā, kamēr ir liels skaits sieviešu reproduktīvā vecumā, ir nepieciešams sniegt jūtamu atbalstu ģimenēm no valsts un pašvaldību puses. Valsts sniegto atbalstu būtu jāizjūt katrai ģimenei.
Nepieciešami mērķēti risinājumi veselīga dzīvesveida paradumu nostiprināšanai sabiedrībā un slimību profilaksei, pirmkārt, mazinot alkohola un cigarešu pieprasījumu un pieejamību, lai tādējādi pagarinātu veselīgi nodzīvoto mūža gadu skaitu, samazinātu priekšlaicīgu mirstību, kā arī samazinātu to gadījumu skaitu, kad lēmums par bērna radīšanu tiek atlikts veselības problēmu dēļ.
Lai izvairītos no jauniem emigrācijas viļņiem valstij ir jāvirzās uz stabilāku valsts attīstību un jācenšas palielināt Latvijas ekonomikas konkurētspēju starptautiskā mērogā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1390972
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация