Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:996279
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.09.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Grāmatas „Da Vinči kods” autors Dens Brauns divu gadu laikā pamanījies pārdot 18 miljonus šā darba eksemplāru, tas tulkots jau 44 valodās, ienesis tā autoram jau 300 miljonus dolāru lielu peļņu un sacēlis protestus dažādās kristīgās konfesijās. Katoļu baznīca tam veltījusi vairāk svēto dusmu nekā saviem bīskapiem — pedofiliem. Interesanti arī tas, ka pēc grāmatas iznākšanas, strauji augusi interese par pašu Da Vinči, kā arī par vietām un objektiem, kas aprakstīti grāmatā. Tūrisma firmas(arī Latvijā) piedāvā īpašas tūres par godu šim māksliniekam un pateicoties grāmatai, piemēram, „Da Vinči zīmes“.
Skolas ekskursijas laikā dažiem maniem skolasbiedriem izveidojās diezgan asa diskusija, par kristietības tēmu. Pret vairākiem kristiešiem nostājās viens, kurš visus savus argumentus, vērstus pret baznīcu, balstīja uz Dena Brauna grāmatā „Da Vinči kods” minētajiem faktiem. Diskusija izvērtās ļoti interesanta, taču es nebiju kompetenta par šo tēmu kaut ko spriest, tāpēc tikko atgriezos no ekskursijas devos uz bibliotēku un izlasīju šo grāmatu. Grāmata mani ļoti aizrāva un man patika, taču apjuku , jo nesapratu, vai šiem faktiem var ticēt.Taču tagad, izprotot postmodernisma būtību, arī grāmatu spēju izprast labāk un spriest par tajā ietverto informāciju. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1169080
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация