Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:104480
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā pēdējo, bet ne mazsvarīgāko, vēlos pieminēt “Soundcloud”. Manuprāt, šī ir vislabākā digitālā platforma, kur jaunam mūziķim dalīties ar saviem darbiem. Mūziķim nav nepieciešams izplatītājs, lai publicētu mūziku lielai auditorijai. Manuprāt, “Soundcloud” ir lieliska platforma, kur tikt “atrastam”. Šajā vietnē cilvēki var dalīties, klausīties, komentēt un sadarboties. Daudzi mazie, jaunpienākušie mūziķi Latvijā pirms iegulda naudu, lai varētu atskaņot sevi iekš “Spotify” izmēģina savas dziesmas tieši šajā vietnē un jau tur “uzaudzē” savu auditoriju.
Bez digitāliem mūzikas servisiem mūsdienās nebūtu iespēja klausīties mūziku tā, kā tas ir iespējams šobrīd. Lai arī ir mūziķi kuri neatzīst mūzikas straumēšanu tādu, kāda tā ir tagad, atpakaļceļa vairs nav. Manuprāt, šīs iespējas kļūs tikai arvien plašākas un plašākas, īpaši Latvijā. Pirms šiem servisiem latviešu mūziķim tikt sadzirdētam starptautiski bija īpaši grūti - noveicās vien tad, ja tiki uzstāties “Eirovīzijā”. Digitalizēšana tagad nozīmē gan izdevīgāku, gan arī ienesīgāku dzīvi mūziķiem. Un tas nozīmē, ka māksliniekiem ir iespēja veidot jaunu mūziku un to vēlas ikviens klausītājs. Digitālie servisi ir mūzikas industrijas tagadējā realitāte kā arī tās nākotne.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация