Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:974220
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vislīdzīgākais, manuprāt, ir Hans J. Wegne, CH24 Wishbone chair. Es saskatu ģeometrizētus izliekumus kājās, plaši izliektu atzveltnes formu, kura ir plakana, nenospiežot muguru ar caurules tipa konstrukciju un sniedzot atbalstu no V formas mugurdaļā. Šīs sēdmēbeles pinums izskatās elastīgs. Visnotaļ dekoratīvs krēsls. Prakstiskāks ir Philippe Starck radītais Generic.CW. Tas ir minimālistisks, plūstošs un reflektē klismos krēsla formveidi.
Tās pašas plūstošās līnijas un eleganci mēs saskatām Michael Thonet, Chair No.14. Tam ir elastīga pinuma sēdvieta, tāpat kā klismos krēslam. Ja runājam par konstrukcijām, tad mūsdienās jo kompaktāk izjaucams, pārvadājams, saliekam produkts jo labāk. Ja salīdzinām ar klismos krēsla vēsturiskajiem avotiem, tad mēs ievērojam stiprinājumus, kas pievieno kājas pie sēdvietas. Tātad krēsls nebija viengabalains. Bet par to vai tas kalpojis par paraugu mūsdienu dizaineriem, arhitektiem grūti spriest. Vairāk domājams, ka nē. Tie vairāk ir mūsdienu apstākļi, kas piespieduši ražotājus būt daudz zinošākiem par lietotāja iespējām, paradumiem un vajadzībām. Šis Michael Thonet, Chair No.14 ir pazīstams ar savu kompakto iepakojumu un saliekamību, kas bija būtisks papildinājums tā tirgus noietam.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация