Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:635449
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.10.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Attiecībā uz pārējām personām grupas viedoklis bija šāds: Lesbieti principa pēc neviens nevēlējas ņemt līdzi ceļojumā, māti ar bērnu tāpēc, ka noteikti ceļojuma laikā rastos problēmas bērnam, būtu piemēram, kašķīgs ātri piekusta, varbūt pat sāktu raudāt, čigāns varētu kādu apzagt un tādejādi aizkavēt grupu un ceļojumu, biznesemenis visu laiku noteikti runātu par telefonu, un censtos nokārtot neskaidros jautājumus, kas saistīti ar viņa darbu.

Darba autore saprot, ka tie ir vienkārši stereotipi, kurus ikviens no mums uzreiz iedomājās pieminot šādas personas, bet bieži vien cilvēkiem ikdienā ir lielas problēmas tikt no šī stereotipa vaļā. Bet jurista darbs, pēc autores domām, ir viens no tiem darbiem, kurā nedrīkst tik vērtēti cilvēki pēc ārējā izskata, vai pirmā iespaida. „Grupas polarizācija attiecas ne tikai uz lēmumiem, kas saistīti uz lēmumiem, kas saistīti ar risku, bet arī uz spriedumiem un attieksmēm vispār. Piemēram, grupas diskusijās cilvēki ar relatīvi maziem aizspriedumiem atbrīvojas no tiem vispār, savukārt aizspriedumaini cilvēki kļūst vēl aizspriedumaināki”. Pēc grupu darba veikšanas darba aore secināja, ka arī mūsu grupa kļūdījās izvēloties kuru no personām ņemt līdzi ceļojumā. Pēc grupu darba veikšanas mēs vēlreiz visu izanalizējām un sapratām, ka nevar cilvēku novērtē tikai un vienīgi pēc tā, ka tev pašam ir nepamatoti aizspriedumi pret to.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация