Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:846882
 
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Neskatoties uz to, ka Ē.Fromma darbs “Mīlestības māksla” pirmoreiz tika publicēts jau XX gadsimta vidū (1956), šo pētījumu pilnībā var attiecināt arī uz mūsdienu pasauli. Jāatzīst, ka autors grāmatu ir sarakstījis terminoloģiski sarežģītā valodā. Dažkārt viens teikums bija jāpārlasa vairākkārt, lai saprastu, ko autors vēlējies pateikt.
Vispirms Ē.Fromms savā darbā “Mīlestības māksla” cenšas izskaidrot, kas ir mīlestība, un, vai mīlēt ir māksla. Piekrītu autoram, ka cilvēki izmanto dažādus paņēmienus, lai izpatiktu citiem un lai kāds tos mīlētu. Tā tas bija pagātnē, ir tagadnē un būs nākotnē.
Autors uzsver, ka cilvēkiem ir nepareizi uzskati par mīlestību, vai konkrētāk, viņi ir pārliecināti, ka par mīlestību vispār nekas nav jāzina. Nepiekrītu tam, ka mīlēt vienmēr ir viegli, taču piekrītu tam, ka atrast īsto mīlas objektu ir grūti. Patiesībā ir tā, ka vientuļie cilvēki lolo ilūzijas, ka sastaps to ideālo, īsto, vienīgo. Jauniem cilvēkiem ir raksturīgi tas, ka, esot kopā ar kādu, viņiem jau šķiet, ka ir viens otram īstie. Taču parasti tie izrādās maldi, un viņi katrs vēl nomainīs vairākus mīlas partnerus, līdz nonāks līdz šim patiesi vienīgajam, īstajam. Var gadīties arī tā, ka cilvēks precas un šķiras ar “neīstajiem” cilvēkiem un “īsto” tā arī nekad nesastop, vai vienkārši palaiž to garām nepamanītu, neievērotu, nenovērtētu. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1173441
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация