Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:939623
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Krievija arī mūsdienās turpina bruņoties un ir drauds visai Eiropas savienībai, bet pateicoties ASV atbalstam un NATO izveidei Krievijas pierobežas valstis, kuras ir Eiropas Savienībā ir nodrošinātas sabiedroto armiju klātbūtni.
Tiek uzskatīts, ka izvairīties no kara bija iespējams, jo nebija pietiekoši daudz iemeslu, lai sāktos karš starp abām aliansēm. Antante tika izveidota, jo tās dalībvalstīm bija bailes no Vācijas iespējamās agresijas, bet 1908. gadā izveidojās starptautiska krīze, jo notika Bosnijas-Hercegovinas krīze, kurā radās domstarpības starp Austroungāriju un Osmaņu impēriju. Līdzīga situācija notika 1992. gadā, kad izcēlās karš starp Bosniju-Hercegovinu un Serbiju.
Kopumā ir skaidrs, ka 19. gadsimta beigās un 21. gadsimtā Vācijai ir noteicoša loma politikā. Vācija ir izveidojusies par lielvalsti un tā ir atradusi līdzīgi domājošas valstis, kuras vairs nevēlas piedzīvot savstarpējus konfliktus. Vācija 19. gadsimta beigās bija ļoti pret Franciju, bet mūsdienās šīs abas valstis sadarbojas un cenšas cīnīties pret Krievijas provokācijām. Mūsdienu Eiropā valda miers un iedzīvotāji vairs nevēlas piedzīvot karus, jo ir bijis pietiekami daudz asiņainu konfliktu. Attīstītajām Eiropas valstīm mūsdienās uzbrukumus veic, radikāli noskaņotas personas, bet tā vairs nav tieša starpvalstu agresija.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1362966
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация