Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:799870
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Solidaritāte ir viens no nacionālisma principiem, to nevar piespiest vai uzspiest, taču ir vajadzīga vēl lielāka solidaritāte un tai ir jābūt brīvprātīgai un jānāk no sirds. Eiropas Solidaritātes korpusa izveidošana paver daudz jaunas iespējas visas ES labā. Jaunieši visā ES var brīvprātīgi piedāvāt savu palīdzību tur, kur tā visvairāk nepieciešama, reaģēt uz krīzes situācijām, piemēram, bēgļu krīzi vai nelaimes gadījumiem. Brīvprātīgi pievienojoties Eiropas Solidaritātes korpusam, šie jaunieši spēj pilnveidot savas prasmes un iegūt ne tikai darba, bet arī nenovērtējamu cilvēcisko pieredzi. Arī juridiskajā praksē solidaritātes jēdziens ir pietiekami bieži, tikai tajā ir skaidrāka definīcija un vairāki nosacījumi. Tā pamatā ir attīstīt uzņēmējdarbību un gūt savstarpēju labumu nākotnē, kas atbilsts ES virzībai un redzējumam uz nākotni.

Eiropa nevar tikt veidota, ja tā netiek pietiekami labi saprasta un skaidrota, jo to var izveidot kopā ar dalībvalstīm, nevis pret dalībvalstīm. Ir svarīgi ieklausīties pilsoņos, Eiropas Parlamentā un dalībvalstīs, jo tas ir visu mūsu pienākums, lai veidotu drošu ES un labklājību tajā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация