Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:748247
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.12.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Paula labākais draugs Staņislavs Katčinskis jeb Kats, pēc manām domām, ir vīrietis ar savu personību un stingru nostāju pret dažādiem dzīves gadījumiem. Viņš ne tikai karoja, bet tajā pašā laikā spēja pieskatīt jaunos kareivjus, kas, manuprāt, viņu padara par sirsnīgu, labestīgu un ar rūpēm pilnu cilvēku. Viņš bija liels atbalsts jauniešiem, viņš bija kā paraugs: „Kats ir neatsverams, jo viņam piemīt tāds kā sestais prāts. Viņš ir pats izmanīgākais, kādu man gadījies iepazīt.”
Mans viedoklis
Manuprāt, darbs „Rietumu frontē bez pārmaiņām” ir izcils darbs, jo tas nesniedz vispārīgu ieskatu karā kā daļa no šāda veida darbiem, bet gan ar interesantām, reālām lietām piesaista lasītāju. Tā kā mani karš, kareivju un parastu cilvēku dzīve tā laikā, vienmēr ir interesējusi, grāmata mani spēja ieinteresēt. Lasot šo darbu, sapratu to, kādēļ mans vectētiņš nekad nevēlas runāt par to laiku, kad viņš tika iesaukts armijā, taču tas man sniedza arī atbildes uz manis iepriekš uzdotajiem jautājumiem, piemēram, kādas domas kareivjiem, izņemot domas par nāvi, rodas karojot. Šīs ciešanas man lika aizdomāties par to, cik tomēr mūsdienās viss lielā mērā ir sakārtots, ka dzīve ir jāizbauda kamēr ir dota šāda iespēja. Kā arī man radās viena atziņa – tikai pozitīvas domas grūtos brīžos nespēj iznīcināt cilvēka personību.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1357753
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация