Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:724639
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vēl tāds liels smags darbs, ja to tā var nosaukt, ir darbinieku atlaišana. Protams ir cilvēki kas atnāk, nedaudz pastrādā un aiziet un tu vieglu sirdi viņus palaid. Bet cilvēki kas strādājuši jau gadiem, un kad tev ir jāpieņem lēmums, kuru izvēlēties kuru atlaist un kā vispār to cilvēkam paziņot - tas nav viegli. Jo tev ir jāsatur savas emocijas, tev ir jābūt neitrālam un jātur sevi ciešos grožos, jo vadītājs nevar vadīties pēc emocijām. Viņš patīk, tas ne. Viss ir jāizskata neitrāli, neskatoties kas saka šīs lietas.
Kopumā varu teikt kad līdera loma jebkuros apstākļos nav viegla. Bet tai pašā laikā, ja tev tas padodas un tu māki sadarboties ar cilvēkiem, ja tu zini ko tu dari un kāpēc to tu dari. Tas nav nemaz arī tik smagi. Protams, ir kur jāpiepūlas vairāk kā pārējiem darbiniekiem, jo pakļautie uzticas tev. Bet manuprāt tas ir to vērts. Jo tu apzinies to vērtību, tu apzinies savu vērtību. Bet, protams, mēs arī apskatījām variantus kur neiet tik viegli, kur nav šo te līdera dotību. Nav spējas vadīt. Kaut vēlme, amats un uzņemtās zināšanas to ļauj. Bet ne viss ir iespējams, citiem tas ir dots dabas talants, cits cenšoties cītīgi un viņam sanāk, citam nē. Bet varu teikt vienu, vienmēr ir vērts censties lai sasniegtu vēl vairāk. Ir vērts censties priekš sevis un galvenais būt pašam sev!

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1382013
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация