Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:865023
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katrs cilvēks dzīvē ir savādāks, līdz ar to arī viņa domāšanas stils un uztvere par dzīvi kopumā atšķiras no pārējā sabiedrības viedokļa. Kopīgās lietas gan, protams, pastāv un mums katram mūsu dzīvs filosofija veidojas no noteiktiem kritērijiem, piemēram, kā mēs izglītojamies, kā uztveram mums sniegto informāciju, kā mūs ietekmē apkārtējo viedoklis un kādu iespaidu uz mūsu domāšanu atstāj jau citu nozīmīgu personu sasniegumi un atklājumi. Katrs no šiem kritērijiem ir jāizvērtē atsevišķi un tikai tad būs iespējams saprast, kas mums dzīvē ir svarīgāks, kā mēs vispār uztveram mūsu apkārtējo pasauli.
Izglītība, tas noteikti ir svarīgs faktors, lai mēs varētu izprast filosofiju un tas noteikti veido mūsu dzīves uztveri un domāšanas veidu. Lai gan grāmatā „Filosofija” rakstīts, ka filozofiju nevar iemācīties kā citus mācību priekšmetus, jo iemācītās atbildes nekad nebūs patiesas, katram pašam jādomā un jāizvēlas, ko darīt, bet izglītība mums tomēr palīdz saprast daudzas lietas, jo bez tām mēs nekādi nevarētu izprast apkārtējās lietas un parādības, mēs nevarētu zināt, kā mums jārīkojas, līdz ar to mēs nevarēt pieņemt pareizos lēmumus, kā arī nezinātu vai domājam pareizi, bet izglītība viennozīmīgi attīsta mūsu domāšanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация