Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:193116
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: Новое время (1500—2000 гг.)
Фрагмент работы

Kārlis Gustavs Jungs, šveiciešu dzimtā ģēnijs un psihoterapeits, ir viens no 20. gadsimta ietekmīgākajiem psihologiem un domātājiem. Viņa ieguldījums psihoanalīzes un analītiskās psiholoģijas jomā ir atstājis dziļas pēdas cilvēces sapratnē par cilvēka psihisko dzīvi un garīgo attīstību. Jungs ne tikai papildināja Sigmunda Freida idejas, bet arī radīja savu unikālo pieeju psihiskajām parādībām, iedvesmojot cilvēkus saprast sevi un dzīvi plašākā kontekstā. Šajā esejas ievadā es apskatīšu Kārli Gustavu Jungu kā domātāju un viņa ietekmi uz psiholoģiju un cilvēces izpratni par pasauli.
Kārlis Gustavs Jungs sāka savu karjeru kā psihoanalītiķis, strādājot kopā ar Sigmundu Freudu. Tomēr viņa pieeja un redzējums par cilvēku psihisko dzīvi sāka attīstīties paša ceļā, atspoguļojot viņa plašo interesi par reliģiju, mītu, simboliem un cilvēka kolektīvo neapziņu. Junga izteiktās idejas par arhetipiem, kolektīvo neapziņu un individuāciju ietver cilvēka vēlmi pētīt savu dziļāko būtību un sasaistīt to ar visumu. Viens no Junga ieguldījumiem ir viņa izpratne par anima un animus, kas apraksta psihisko mijiedarbību starp vīrieša un sievietes iekšējo aspektu. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация